Wilujeng sumping di situs web kami!

Bahan atos Mill Mill

Pedaran pondok:

Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Prinsip Operasional

Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa ngalir ka luhur ka zona grinding, dipangaruhan ku gaya sentrifugal sareng aliran hawa, bubuk dugi ka grading wheel bakal dipisahkeun sareng dikumpulkeun (langkung ageung partikel-partikelna, beuki kuat gaya séntipugal nyaéta; Partikel-partikel halus anu cocog sareng ukuran ukuran bakal lebet kana roda grading sareng ngalir kana separator siklon sareng dikoléksi ku kolektor.); bubuk sanésna berputar deui ka ruang panggilingan pikeun pamrosésan panggilingan salajengna.

Catetan:Konsumsi udara dikomprés tina 2 m3 / mnt dugi ka 40 m3 / mnt. Kapasitas produksi gumantung kana karakter khusus matéri anjeun, sareng tiasa diuji di stasiun tés urang. Data ngeunaan kapasitas produksi sareng kaunggulan produk dina lambaran ieu ngan ukur pikeun rujukan anjeun. Bahan anu bénten-bénten ngagaduhan ciri anu bénten, teras hiji modél pabrik jet bakal masihan performa produksi anu béda pikeun bahan anu béda. Punten taroskeun ka kuring pikeun proposal téknis khusus atanapi cobaan sareng bahan anjeun.

1
2

Fitur

1. palapis keramik Precision, 100% ngaleungitkeun polusi beusi tina prosés klasifikasi bahan pikeun assure purity produk. Utamana cocog pikeun sarat eusi beusi tina bahan éléktronik, sapertos asam tinggi kobalt, asam mangan litium, fosfat beusi litium, Bahan Ternary, litium karbonat sareng Asid litium nikel sareng kobalt jsb bahan katoda batré.

2. Henteu naékna suhu: Suhu moal nambahan sabab bahan na dibolaykeun dina kaayaan kerja ékspansi pneumatik sareng suhu dina rongga panggilingan dijaga normal.

3. Énergi: Dilarapkeun kana bahan anu nganggo Mohs Hardness di handapeun Kelas 9. kumargi pangaruh panggilingan ngan ukur ngalibatkeun dampak sareng tabrakan diantara séréal tibatan tabrakan sareng témbok.

Bagan Aliran Jet Mill Fluidized-bed

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun konsumén.

4
image010

Sistem Kontrol PLC

Sistem ngadopsi kontrol layar toél calakan, operasi gampang sareng kontrol anu akurat.

5

Taros Kami

6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami