Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Bahan Karasa Tinggi Jet Mill

Katerangan pondok:

The Fluidized-ranjang ngagiling Jet sabenerna alat sapertos anu ngagunakeun aliran hawa speed tinggi pikeun ngalakukeun pulverizing garing-tipe superfine.Disetir ku hawa dikomprés, bahan baku ieu gancangan ka pameuntasan opat nozzles bisa impacted na grinded ku hawa ngalir ka luhur ka zone grinding.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Prinsip Operasi

The Fluidized-ranjang ngagiling Jet sabenerna alat sapertos anu ngagunakeun aliran hawa speed tinggi pikeun ngalakukeun pulverizing garing-tipe superfine.Disetir ku hawa dikomprés, bahan baku ieu gancangan ka pameuntasan opat nozzles bisa impacted na grinded ku hawa ngalir ka luhur ka zone grinding, dipangaruhan ku gaya centrifugal sarta aliran hawa, bubuk nepi ka grading kabayang bakal dipisahkeun sarta dikumpulkeun (nu leuwih badag). partikel nyaéta , nu kuat gaya centrifugal nyaeta; The partikel rupa nu minuhan sarat ukuran bakal asup kabayang grading tur ngalir kana SEPARATOR Siklon jeung meunang dikumpulkeun ku kolektor nu. ); bubuk séjén swirls deui ka chamber panggilingan pikeun ngolah panggilingan salajengna.

Catetan:Konsumsi hawa dikomprés ti 2 m3 / mnt nepi ka 40 m3 / mnt.Kapasitas produksi gumantung kana karakter khusus bahan anjeun, sareng tiasa diuji di stasiun uji kami.Data kapasitas produksi sareng kasampurnaan produk dina lambaran ieu ngan ukur pikeun rujukan anjeun.Bahan anu béda gaduh ciri anu béda, teras hiji modél jet mill bakal masihan kinerja produksi anu béda pikeun bahan anu béda.Punten wartosan kuring pikeun usulan téknis anu cocog atanapi uji coba sareng bahan anjeun.

1
2

Fitur

1.Precision coatings keramik, 100% ngaleungitkeun polusi beusi tina prosés klasifikasi bahan pikeun assure purity sahiji produk.Utamana cocog pikeun syarat eusi beusi tina bahan éléktronik, kayaning asam tinggi kobalt, asam litium mangan, litium beusi fosfat, Bahan Ternary, litium karbonat jeung Asam litium nikel jeung kobalt jsb bahan katoda batré.

2. Taya naékna suhu: hawa moal nambahan salaku bahan anu pulverized dina kaayaan kerja ékspansi pneumatic jeung hawa dina Rongga panggilingan dijaga normal.

3.Endurance: Dilarapkeun kana bahan kalawan Mohs karasa handap Kelas 9. saprak pangaruh panggilingan ngan ngalibatkeun dampak na tabrakan diantara séréal tinimbang tabrakan jeung témbok.

Bagan aliran Fluidized-ranjang Jet Mill

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun konsumén.

4
gambar010

Sistim Kontrol PLC

Sistim nu adopts kontrol layar toél calakan, operasi gampang jeung kontrol akurat.

5

Taros Kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami