Wilujeng sumping di situs web kami!

Jenis populér Fluidized-bed Jet Mill

Pedaran pondok:

Henteu naékna suhu: suhuna moal nambahan sabab bahan na dibolaykeun dina kaayaan kerja ékspansi pneumatik sareng suhu dina rongga panggilingan dijaga normal.


Detil Produk

Pidéo

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kami pabrik pikeun mesin pamrosésan bubuk.

Langkung penting, kami nyayogikeun desain mesin, rékayasa, sistem kontrol pikeun nyayogikeun syarat produksi klien kami. Kami panyadia proyék.

Kami nyayogikeun solusi pikeun ngolah bubuk.

Prinsip Operasional

Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa ngalir ka luhur ka zona grinding, dipangaruhan ku gaya sentrifugal sareng aliran hawa, bubuk dugi ka grading wheel bakal dipisahkeun sareng dikumpulkeun (langkung ageung partikel-partikelna, beuki kuat gaya séntipugal nyaéta; Partikel-partikel halus anu cocog sareng ukuran ukuran bakal lebet kana roda grading sareng ngalir kana separator siklon sareng dikoléksi ku kolektor.); bubuk sanésna berputar deui ka ruang panggilingan pikeun pamrosésan panggilingan salajengna.

Catetan:Konsumsi udara dikomprés tina 2 m3 / mnt dugi ka 40 m3 / mnt. Kapasitas produksi gumantung kana karakter khusus matéri anjeun, sareng tiasa diuji di stasiun tés urang. Data ngeunaan kapasitas produksi sareng kaunggulan produk dina lambaran ieu ngan ukur pikeun rujukan anjeun. Bahan anu bénten-bénten ngagaduhan ciri anu bénten, teras hiji modél pabrik jet bakal masihan performa produksi anu béda pikeun bahan anu béda. Punten taroskeun ka kuring pikeun proposal téknis khusus atanapi cobaan sareng bahan anjeun.

Bagan aliran Jet Fluidized-bed Mill Mill

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun konsumén.

Tim proyék kami dianggo dumasar kana basis data uji anu penting kalayan langkung ti 5000 laporan uji langkung ti 1000 rupa bahan ti industri mineral, industri kimia, industri pangan sareng tatanén, industri pharma jsb. 

4

Bubuka prosedur tés produk-ngaluyukeun fineness produk numutkeun sarat konsumén '

Léngkah 1

Langsung ngamimitian mesin sistem sumber hawa.

Léngkah 2

Mimitian program PLC. Ngalangkungan frékuénsi kabayang classifer's, kontrol produk'fineness.

1
2

Léngkah 3

 Nambahkeun bahan baku pikeun ngamuat alat corong atanapi tuang. Pikeun mesin QDF-120 laboratorium, Urang tiasa ngadopsi cara nyeuseup hawa ngalangkungan tekanan négatip pikeun bahan pakan; pikeun mesin produksi, pakan angkatan atanapi pakan kantong tiasa dibéréskeun pikeun nyumponan sarat anu béda.

3
4

Léngkah 4

Ngumpulkeun produk réngsé numutkeun cara konsumén, Anjeun tiasa langsung ngumpulkeun produk réngsé nganggo émbér, atanapi sambungkeun kana mesin pengepakan.

5
7

Fitur

1. Henteu naékna suhu: hawa moal naék sabab bahanna dibolek dina kaayaan kerja tina ékspansi pneumatik sareng suhu dina rongga panggilingan dijaga normal.

2. Henteu aya kontaminasi: sacara gembleng prosés teu aya kontaminasi sabab bahanna dipindahkeun ku aliran udara sareng taneuh ngalangkungan tabrakan sareng pangaruh diantawisna tanpa ngalibetkeun média. Ngagiling otomatis, Janten Alatna awét sareng kasucian produk tinggi kontrasna. Grinding aya dina sistem tertutup, lebu lemah sareng noise, prosés produksi anu bersih sareng ramah lingkungan.

3. Daya tahan: Dilarapkeun kana bahan anu karasa Mohs di handapeun kelas 9, kumargi pangaruh panggilingan ngan ukur mangaruhan dampak sareng tabrakan di antara bijil tibatan tabrakan sareng témbok. hususna pikeun bahan anu karasa, luhur purity sareng nilai tambah tinggi.

4. Sistem kontrol beuratna, presisi tinggi, opsional, stabilitas produk tinggi.

Desain ledakan-buktina opsional, ogé tiasa ditingkatkeun janten sistem sirkulasi nitrogén pikeun minuhan sarat pangolahan grinding ultra-halus tina bahan oksida anu gampang kaduruk sareng bahan peledak.

5. Sadayana ukuran partikel D50: 1-25μm. Bentuk partikel anu saé, sebaran ukuran partikel sempit. Rotor klasifikasi presisi tinggi di dunya kalayan garis gancang dugi ka 80m / s, mastikeun presisi tinggi pikeun syarat produk. Laju kabayang dikawasa ku konverter, ukuran partikel tiasa disaluyukeun sacara bébas. Kabayang ngagolongkeun misahkeun bahan sacara otomatis ku aliran udara, teu aya partikel kasar. Produk bubuk UVrafi stabil sareng dipercaya.

6. Suhu konstanta atanapi suhu handap, grinding sedeng bébas, utamina cocog pikeun bahan sénsitip panas, titik lebur lemah, sugary, sifat volatil.

Tingkat pemanfaatan énergi 7. tingkat luhur, ngamajukeun aliran matérial, ningkatkeun efisiensi skrining bubuk.

Bagian-bagian 8.Key sapertos liner jero, ngagolongkeun kabayang sareng nozel didamel tina keramik sapertos aluminium oksida, zirconium oxide atanapi silikon karbida, mastikeun henteu kontak sareng logam sapanjang grinding kanggo purity tinggi final.

Sistem kontrol 9.PLC, operasi gampang.

10. Motor tiasa dihubungkeun sareng sabuk kanggo ningkatkeun kagancangan sareng ngarobih masalah motor kecepatan tinggi tanpa mérek motor anu kawéntar.

Tiasa dianggo siri sareng pengelas multi-tahap pikeun ngahasilkeun produk kalayan sababaraha ukuran dina hiji waktos.

Sistem Kontrol PLC

Sistem ngadopsi kontrol layar toél calakan, operasi gampang sareng kontrol anu akurat.

image010
5

Conto naksir

Pabrik pneumatik ranjang fluidized QDF tiasa naksir bahan khusus ieu di handap pikeun bahan biasa.

Bahan karasa luhur: karbida tungsten, carborundum, aluminium oksida, silikon oksida, silikon nitrida, jst.

Bahan murni luhur: bahan super-ngayakeun, keramik khusus, jsb

Panas bahan sénsitip: plastik, ubar, toner, bahan organik, jst.

Produk kami utamina dianggo di industri di handap. Ayeuna Kami parantos gaduh pasar asak dina widang kimia Pertanian. Tapi kami henteu pernah lirén ngudag kami pikeun kaunggulan sareng apt pikeun diajar palanggan sahingga urang tiasa masihan jasa sareng solusi anu langkung saé

Conto Aplikasi Parsial

Taros Kami

6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami