Wilujeng sumping di situs web kami!

Jet Micron Grader Pikeun Asihan

Pedaran pondok:

Kelas turbin, salaku grader centrifugal kapaksa kalayan éntri hawa sékundér sareng rotator grading horisontal diwangun ku grading rotator, guide vane rectifier sareng screw feeder.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Prinsip Operasional

Kelas turbin, salaku grader centrifugal kapaksa kalayan éntri hawa sékundér sareng rotator grading horisontal diwangun ku grading rotator, guide vane rectifier sareng screw feeder. Bahan-bahanna dihakan ngalangkungan kartrid luhur, sareng bijilna bakal ayakan sareng disebarkeun ogé ku hawa anu lebet, anu nyandak sisikian ka zona grading. Gaya sentrifugal dihasilkeun ku rotasi gancang grading rotator babarengan sareng gaya centripetal anu dihasilkeun ku adhesi pneumatik duanana meta dina séréal grading. Nalika gaya centrifugal dina sisikian langkung ageung tibatan gaya centripetal, séréal kasar di luhur kisaran grading bakal dikurilingan sapanjang témbok kontainer. Hawa sékundér bakal dilereskeun kana siklon seragam ngalangkungan vane panungtun sareng misahkeun séréal anu langkung ipis tina coarserones. Séréal kasar anu dipisahkeun bakal ditiup kaluar tina palabuhan debit. Séréal anu langkung ipis bakal sumping kana pamisah siklon sareng kolektor, sedengkeun hawa anu dimurnikeun bakal dikaluarkeun di luar tina draf.

Fitur

1. Cocog sareng sababaraha jinis mesin bubuk bubuk garing (pabrik jet, pabrik bola, pabrik Raymond) pikeun ngawangun sirkuit anu ditutup.
2. Dilarapkeun kana klasifikasi rupa produk garing-grade garing sapertos bola, serpihan, partikel jarum sareng partikel anu kapadetanna béda.
3. Rotor klasifikasi desain pangénggalna dianggo, anu mangrupikeun paningkatan anu signifikan dina ngagolongkeun ukuran partikel dibandingkeun sareng produk generasi anu tiheula, kalayan kaunggulan sapertos peunteun presisi tinggi sareng ukuran partikel anu tiasa diatur sareng variétas anu cocog pisan. alat turbin grading nangtung kalayan kecepatan puter anu handap, tahan maké sareng kakuatan sistem anu handap.
4. sistem ngadalikeun otomatis, ngajalankeun kaayaan ditampilkeun nyata waktu, operasi pisan gampang.
5. sistem dijalankeun dina tekenan négatip, émisi lebu kirang ti 40mg / m, noise alat-alat henteu langkung luhur tibatan 60db (A) ku ngadopsi pangukuran damping noise. 

Jet Micron Grader

Rancang aliran prosés anu béda-béda numutkeun matérial sareng kapasitas

Sampel Aplikasi Parsial


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk