Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    about us

Kunshan Qiangdi Grinding Equipment Co.,Ltd.. nyaéta perusahaan teknologi tinggi anu aktip dina alat bubuk R&D, manufaktur sareng penjualan. Anu tempatna di lemah cai Jiangnan beautiful Youde Road, Zona Tech 一 Tinggi, Kota Kunshan, Propinsi Jiangsu. Kami salawasna tulus ngalayanan konsumén urang. sareng keukeuh kana prinsip "Kualitas Mimiti, Narékahan pikeun inovasi sareng pamekaran" kanggo nyayogikeun solusi umum pikeun palanggan kualitas urang.

BERITA

Export orders shipped on time

Pesanan Ékspor dikintunkeun dina waktos, hatur nuhun kanggo ...

Taun 2020 mangrupikeun saksi sajarah, wabah mahkota énggal ngageleger di panjuru dunya, kabijakan perdagangan luar negeri Amérika Serikat tiasa robih, pangwangunan ékonomi dunya parantos pangaruh ageung, ékonomi utama dunya négatip, tingkat pertumbuhan taunan Cina bisa jadi onl ...

Export orders shipped on time, thanks for the trust and support of Pakistan Brothers customers!
Taun 2020 mangrupikeun saksi sajarah, wabah mahkota énggal ngageleger di seluruh penjuru dunya, Serikat ...
Delivery of QDF-600 complete set of Jet mill system – add impetus to the development of graphene industry!
Hawa garing, Hari Nasional caket, sistem pabrik mesin jet khusus QDF - 600 aya di ...