Wilujeng sumping di situs wéb kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    tentang Kami

Kunshan Qiangdi Grinding Equipment Co.,Ltd.nyaéta perusahaan téknologi tinggi profésional dina aktipitas bubuk alat R&D, manufaktur sareng penjualan.Anu lokasina di Jiangnan watertown一Youde Road, High一Tech Zone, Kota Kunshan, Propinsi Jiangsu.Urang salawasna wholeheartedly ngawula konsumén urang.sareng keukeuh kana prinsip "Kualitas Kahiji, Narékahan pikeun inovasi sareng pamekaran" pikeun nyayogikeun solusi umum pikeun konsumén kualitas urang.

WARTA

pesenan ékspor shipped on waktos

Pangiriman pikeun Bahan Kimia Fluorine C...

Dua sét QDF-600 pikeun palanggan Shangxi PVDF & hiji sét QDF-600 pikeun palanggan Ningxia PVDF.Bahan PVDF nyaeta lighth kalawan liquidity goréng sarta gampang dibangkitkeun listrik statik salila prosés grinding, nu bisa kalayan gampang adsorbed on parabot sarta ngabalukarkeun sumbatan, Urang geus loba taun ...

Pangiriman pikeun Konsumén Bahan Kimia Fluorine dina Industri Kimia Halus
Dua sét QDF-600 pikeun palanggan Shangxi PVDF & hiji sét QDF-600 pikeun palanggan Ningxia PVDF....
Shanghai AgroChemEx 2023 Pameran
Wilujeng sumping di Kunshan Qiangdi!Shanghai AgroChemEx 2023 Booth: H2-2B22 Tanggal: 25-27 Oktober,...