Wilujeng sumping di situs web kami!

Komponén Pikeun Jet Mil

Pedaran pondok:

1. bantalan di luar, cegah bahanna lebet ka jero, teras macét. 2.valve sareng klep inti mangrupikeun bagian casting, henteu aya deformasi saatos dianggo jangka panjang. Prosés 3.CNC mastikeun katepatan anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Klep Rotary

1. bantalan di luar, cegah bahanna lebet ka jero, teras macét.

2.valve sareng klep inti mangrupikeun bagian casting, henteu aya deformasi saatos dianggo jangka panjang.

Prosés 3.CNC mastikeun katepatan anu saé.

Peralatan mesin Screw Cone Mixer dobel

1
2

Katerangan
DSH ganda screw mixer ngahijikeun bubuk, granul sareng campuran cair. Rotasi mixer sekrup kembar direngsekeun ku sakumpulan motor sareng peréduksi sikloid. Kalayan campuran asimétri ku dua sekrup, kisaran aduk bakal dilegaan sareng speed aduk bakal gancang. Mesin pergaulan diwanohkeun ku dua spiral asimétri tina rotasi gancang, ngabentuk dua kolom spiral non-simétris anu ngalir ka luhur tina témbok silinder. Péngkolan panangan anu disetir ku orbit spiral, ngajantenkeun bahan spiral tina tingkat anu béda kana stud dina amplop, bagian dislokasi tina bahan anu diwanohkeun, bagian sanés tina bahan anu dialungkeun sekrup, supados ngahontal bahan bantalan bunderan lengkep dirobih. Dua bahan anu disebatkeun di luhur teras dicumponan deui kana rongga cekung di tengah, ngabentuk aliran bahan ka handap sareng nambihan liang di handapeun, janten ngabentuk sirkulasi konvektif.

4

Fitur 
1. Campuran homogén

2. waktos nyampur pondok 5-15 menit
3. Bersih kaluar & henteu aya sésa-sésa
4. klep debit tengah:
Éléktronik, pneumatik, manual (opsional)
Klep bal, klep flap, klep gerbang péso, klep kukupu (opsional)
5.Motor aci segel: Stuffing segel sareng hawa purge segel
6. drive: motor Siemens, cycloid atanapi gear reducer
7. saklar Limit / kaamanan (opsional)
8. Pemanasan / jaket pendingin opsional)

Aplikasi mixer kerucut:
1. Proporsi bahan anu dilarapkeun pikeun jalma miskin, partikel bubuk mangrupikeun bahan anu kawilang ageung;
2. Cocog sareng prosés campuran hipu keramik, partikel bahan ulah tekanan-tekanan atanapi rusak;
3. Bahan sénsitip panas moal panas teuing;
4.Dina bubuk - prosés campuran bubuk gampang pisan pikeun nambihan kaayaan damel atanapi nyayogikeun cairan kana pluralitas cara outlet semprot;
5. klep handapeun dislokasi bahan anu merenah, kusabab handapeun spiral henteu aya perlengkapan, janten teu aya fenomena tekanan

Adun pita spiral horizontal

5

 Prinsip kerja:
Mixer pita ganda horisontal diwangun ku tank bentuk U anu horisontal, tutup luhurna kalayan (atanapi henteu) bukaan, aci tunggal dilengkepan lapisan ganda pita campuran agitator, unit transmisi, bingkai dukungan, elemen panyegelan, struktur debit sareng sajabina. Agul-agul pita sok dua lapisan. Pita luar lapisan ngadamel bahan sasarengan ti dua tungtung ka tengah sareng pita lapisan jero ngajantenkeun bahan sumebar ti tengah dugi ka dua tungtung. Bahan ngabentuk pusaran nalika gerakan sababaraha kali sareng campuran homogen kahontal. 

Kinerja & fitur:

1. Bahan: stainless steel 304 / 316L atanapi waja hampang Q235;

2. Perawatan permukaan: cet (waja hampang), Polandia / sandblasting (stainless steel); 

3. Pita agitator: lapisan ganda & arah dobel; 

4. tank mixer: horisontal, tank ngawangun U;

5. aci: horisontal, kerung, integral tunggal aci;

6. Waktu campuran: 5-15 menit;

7. Modél damel: batch mixing;

8. Peréduksi kagancangan: reducer sikloid; 

9. Kecepatan rotasi: laju tetep;

10. Segel aci utama: (Teflon) segel isian atanapi segel purge hawa;

11. Lawang: susukan lebet, liang lisah, sareng inspeksi / palabuhan sambungan;

12. Ngaleupaskeun klep: pneumatik atanapi tutup flap manual;

13. Kaayaan damel: NPT (tekanan normal sareng suhu);

14. Henteu beurat tugas: adun teu tiasa dimimitian ku bahan muatan;

15. Kakuatan: 220V 50HZ fase tunggal / 380V 50HZ 3 fase;

16. Éléktronik non-buktina (motor, elemen éléktronik, kabinet kontrol);

Jet Nozzle

1

Kabayang diklasifikasikeun

2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk