Wilujeng sumping di situs web kami!

Kasus Téknik Anu Patali

India pabrik kimia Fluorin, bubuk bubuk PVDF, Hiji set lini produksi pabrik QDF-800 Jet, produk tambihan nilai tinggi, Ukuran partikel D90: 8μm

image001

Pabrik Kedokteran Taiwan, bubuk bubuk API, Hiji set jalur produksi pabrik QDF-300 Jet, kapasitas produksi 100kg / h, Ukuran partikel D90: 6μm

image004

Pabrik kimia Taiwan, bubuk bubuk Oksida, Hiji sét QDF-800 sareng Hiji sét lini produksi pabrik Jet QDF-600, Kapasitas produksi 200kg / h & 400kg / h, Ukuran partikel D90: 10μm

image009

Pabrik kimia Malaysia, bubuk bubuk résin PVC, Hiji sét lini produksi pabrik QDF-800 Jet, Kapasitas produksi 600kg / h, Ukuran partikel D90: 20μm

image011
image014

Pabrik kimia Hongkong, poli-Si bubuk grinding pikeun batré, Hiji sét QDF-400 perlindungan nitrogén lini produksi pabrik Jet, Kapasitas produksi 200kg / jam, Ukuran partikel D90: 15μm

Pabrik Pertanian Pakistan, Péstisida sareng Herbisida bubuk grinding, Hiji sét QDF-400 WP jalur produksi kontinyu, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 45μm

Pabrik Pertanian Burma, Péstisida sareng Herbisida bubuk grinding, Hiji sét QDF-400 WP disederhanakeun jalur produksi, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 30μm

image023

Pabrik Pertanian Mesir, Péstisida sareng Hérbalis bubuk bubuk, Salah sahiji jalur produksi kontinyu QDF-400 WP, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 20μm

image025

Pabrik Pertanian Pakistan, Péstisida sareng Herbisida bubuk grinding, Hiji sét QDF-400 WP jalur produksi kontinyu, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 45μm