Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Industri Batré Jeung Bahan Kimia lianna Paké Fluidized-ranjang Jet Mill

Katerangan pondok:

The Fluidized-ranjang ngagiling Jet sabenerna alat sapertos anu ngagunakeun aliran hawa speed tinggi pikeun ngalakukeun pulverizing garing-tipe superfine.Disetir ku hawa dikomprés, bahan baku ieu gancangan ka pameuntasan opat nozzles bisa impacted na grinded ku hawa ngalir ka luhur ka zone grinding.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Fluidized bed pneumatic mill teh parabot dipaké pikeun naksir bahan garing kana bubuk superfine, kalawan struktur dasar saperti kieu:

Produk mangrupa pulverizer ranjang fluidized jeung hawa komprési salaku medium crushing.Awak pabrik dibagi jadi 3 bagian, nyaéta wewengkon crushing, aréa transmisi jeung aréa grading.Wewengkon grading disadiakeun kalawan kabayang grading, sarta laju bisa disaluyukeun ku converter nu.Kamar crushing diwangun ku nozzle crushing, feeder, jsb ring sir suplai disc luar teromol crushing disambungkeun jeung nozzle crushing.

Prinsip Operasi

Bahan asup ka kamar crushing ngaliwatan feeder bahan.The nozzles hawa komprési kana kamar crushing di speed tinggi ngaliwatan husus dilengkepan opat nozzles crushing.Bahan gains akselerasi dina aliran jetting ultrasonic sarta sababaraha kali dampak na tabrakan dina titik converging sentral tina kamar crushing nepi ka ditumbuk.Bahan ditumbuk asup ka kamar grading kalayan upflow.Kusabab roda grading spin dina speed tinggi, nalika bahan naek, partikel dina gaya centrifugal dijieun tina rotors grading ogé gaya centripetal dijieun tina viskositas aliran hawa.Nalika partikel dina gaya centrifugal leuwih badag batan gaya centripetal, partikel kasar jeung diaméterna leuwih badag batan partikel grading diperlukeun moal asup ka chamber jero tina kabayang grading sarta bakal balik deui ka kamar crushing pikeun ditumbuk.Partikel rupa anu sasuai jeung diaméter partikel grading diperlukeun bakal asup ka kabayang grading sarta ngalir kana SEPARATOR Siklon tina chamber jero tina kabayang grading kalawan airflow tur meunang dikumpulkeun ku kolektor.Hawa disaring dileupaskeun tina intaker hawa saatos perlakuan kantong saringan.

The pulverizer pneumatic diwangun ku compressor hawa, minyak remorer, tank gas, freeze dryer, filter hawa, fluidized bed pulverizer pneumatic, Siklon SEPARATOR, collector, intaker hawa jeung sajabana.

Fitur kinerja

Témbongkeun rinci

Keramik némpelkeun sareng lapisan PU dina bagian ngagiling sadayana ngahubungi sareng produk pikeun ngahindarkeun besi tua anu nyababkeun pangaruh anu teu sah tina produk terminal.

1.Precision coatings keramik, 100% ngaleungitkeun polusi beusi tina prosés klasifikasi bahan pikeun assure purity sahiji produk.Utamana cocog pikeun syarat eusi beusi tina bahan éléktronik, kayaning asam tinggi kobalt, asam litium mangan, litium beusi fosfat, Bahan Ternary, litium karbonat jeung Asam litium nikel jeung kobalt jsb bahan katoda batré.

2. Taya naékna suhu: hawa moal nambahan salaku bahan anu pulverized dina kaayaan kerja ékspansi pneumatic jeung hawa dina Rongga panggilingan dijaga normal.

3.Endurance: Dilarapkeun kana bahan kalawan Mohs karasa handap Kelas 9. saprak pangaruh panggilingan ngan ngalibatkeun dampak na tabrakan diantara séréal tinimbang tabrakan jeung témbok.

4.Energy-éféktif: Nyimpen 30% -40% dibandingkeun kalawan pulverizers pneumatic hawa lianna.

5.Inert gas bisa dipaké salaku média panggilingan bahan kaduruk tur ngabeledug.

6. Sakabéh sistem ditumbuk, lebuna rendah, bisingna rendah, prosés produksina beresih sareng perlindungan lingkungan.

7. Sistim nu adopts kontrol layar toél calakan, operasi gampang jeung kontrol akurat.

8.Struktur kompak: chamber tina mesin utama nyusun sirkuit nutup pikeun crushing.

Bagan aliran Fluidized-ranjang Jet Mill

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun konsumén.

1

Parameter téknis

modél

QDF-120

QDF-200

QDF-300

QDF-400

QDF-600

QDF-800

Tekanan kerja (Mpa)

0.75~0.85

0.75~0.85

0.75~0.85

0.75~0.85

0.75~0.85

0.75~0.85

Konsumsi hawa (m3/ mnt)

2

3

6

10

20

40

Diaméter bahan tuang (bolong)

100~325

100~325

100~325

100~325

100~325

100~325

Kehalusan penghancuran (d97μm)

0,5-80

0,5-80

0,5-80

0,5-80

0,5-80

0,5-80

Kapasitas (kg/h)

0,5-15

10~120

50~260

80~450

200~600

400~1500

Daya dipasang (kw)

20

40

57

88

176

349

Bahan & Aplikasi

1
2

Sampel Aplikasi

Bahan

Tipe

Diaméter partikel fed

Diaméter partikel discharged

Kaluaran(kg/h

Konsumsi hawa (m3/ mnt)

Cerium oksida

QDF300

400 (bolong)

d97,4.69μm

30

6

Tahan seuneu

QDF300

400 (bolong)

d97,8.04μm

10

6

Kromium

QDF300

150 (Bolong)

d97,4,50μm

25

6

Phrophyllite

QDF300

150 (Bolong)

d97,7.30μm

80

6

Spinel

QDF300

300 (Bolong)

d97,4,78μm

25

6

Talcum

QDF400

325 (Bolong)

d97,10μm

180

10

Talcum

QDF600

325 (Bolong)

d97,10μm

500

20

Talcum

QDF800

325 (Bolong)

d97,10μm

1200

40

Talcum

QDF800

325 (Bolong)

d97,4,8 μm

260

40

Kalsium

QDF400

325 (Bolong)

d50,2,50μm

116

10

Kalsium

QDF600

325 (Bolong)

d50,2,50μm

260

20

Magnésium

QDF400

325 (Bolong)

d50,2.04μm

160

10

alumina

QDF400

150 (Bolong)

d97,2,07μm

30

10

kakuatan Mutiara

QDF400

300 (Bolong)

d97,6.10μm

145

10

Kuarsa

QDF400

200 (Jaring)

d50,3.19μm

60

10

Barite

QDF400

325 (Bolong)

d50,1,45μm

180

10

Agén busa

QDF400

d50,11,52μm

d50,1,70μm

61

10

Taneuh kaolin

QDF600

400 (bolong)

d50,2.02μm

135

20

Litium

QDF400

200 (Jaring)

d50,1.30μm

60

10

Kirara

QDF600

400 (bolong)

d50,3,34μm

180

20

PBDE

QDF400

325 (Bolong)

d97,3,50μm

150

10

AGR

QDF400

500 (Jaring)

d97,3,65μm

250

10

Grafit

QDF600

d50,3,87μm

d50,1.19μm

700

20

Grafit

QDF600

d50,3,87μm

d50,1.00μm

390

20

Grafit

QDF600

d50,3,87μm

d50,0.79μm

290

20

Grafit

QDF600

d50,3,87μm

d50,0,66μm

90

20

Concave-convex

QDF800

300 (Bolong)

d97,10μm

1000

40

Silikon hideung

QDF800

60 (Jaring)

400 (bolong)

1000

40


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami