Wilujeng sumping di situs web kami!

Industri Batré Sareng Bahan Kimia Sanés Nganggo Fluidized-bed Jet Mill

Pedaran pondok:

Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik pneumatik ranjang anu cair mangrupikeun alat anu dianggo pikeun naksir bahan garing pikeun bubuk bubuk, sareng struktur dasarna sapertos kieu:

Produk mangrupikeun pulverizer ranjang anu cair sareng hawa komprési salaku médium meres. Awak pabrik dibagi kana 3 bagian, nyaéta daérah naksir, daérah transmisi sareng daérah grading. Area Grading disayogikeun ku roda grading, sareng gancangna tiasa disaluyukeun ku konvérterna. Ruang naksir diwangun ku nozzle penghancur, feeder, sareng sajabana cakram suplai sirén cincin di luar tabung penghancur dihubungkeun sareng nozel naksir.

Prinsip Operasional

Bahanna lebet ka rohangan ngahiang ngalangkungan bahan pakan. Nozél komprési hawa kana rohangan ngacapruk kalayan gancang kalayan ngalengkepan opat nozel naksir. Bahan naangan akselerasi dina aliran jetting ultrasonik sareng teras-terasan tabrakan sareng tabrakan di titik konvergénsi tengah rohangan penghancuran dugi ka ditumbuk. Bahan anu ditumbuk lebet ka rohangan grading kalayan munggahna. Kusabab roda grading muterkeun kalayan gancang, nalika bahan naék, partikelna aya dina kakuatan sentrifugal anu didamel tina rotor grading ogé gaya centripetal anu didamel tina viskositas aliran udara. Nalika partikel-partikelna handapeun kakuatan sentrifugal langkung ageung tibatan gaya centripetal, partikel kasar kalayan diaméterna langkung ageung tibatan partikel gradasi anu diperyogikeun moal lebet kana rohangan jero roda grading sareng bakal balik deui ka rohangan penghancur anu bakal ditumbuk. Partikel halus anu saluyu sareng diaméter partikel anu diperyogikeun bakal lebet kana roda grading sareng ngalir kana siklon pamisah tina rohangan jero roda grading kalayan aliran udara sareng dikoléksi ku kolektor. Hawa saring dileupaskeun tina alat saringan udara saatos pangobatan kantong saring.

Pulverizer pneumatik diwangun ku kompresor udara, pangubahan minyak, tangki bénsin, pengering beku, saringan hawa, pulverizer pneumatik ranjang anu cair, pemisah siklon, kolektor, pengambilan udara sareng anu sanésna.

Fitur Kinerja

Acara detail

Nyisipkeun keramik sareng lapisan PU dina bagian-bagian grinding anu lengkep ngahubungi produk pikeun nyingkahan beusi besi tua anu ngakibatkeun pangaruh produk terminal anu teu valid.

1. palapis keramik Precision, 100% ngaleungitkeun polusi beusi tina prosés klasifikasi bahan pikeun assure purity produk. Utamana cocog pikeun sarat eusi beusi tina bahan éléktronik, sapertos asam tinggi kobalt, asam mangan litium, fosfat beusi litium, Bahan Ternary, litium karbonat sareng Asid litium nikel sareng kobalt jsb bahan katoda batré.

2. Henteu naékna suhu: Suhu moal nambahan sabab bahan na dibolaykeun dina kaayaan kerja ékspansi pneumatik sareng suhu dina rongga panggilingan dijaga normal.

3. Énergi: Dilarapkeun kana bahan anu nganggo Mohs Hardness di handapeun Kelas 9. kumargi pangaruh panggilingan ngan ukur ngalibatkeun dampak sareng tabrakan diantara séréal tibatan tabrakan sareng témbok.

4. Énergi-épéktip: Ngahémat 30% -40% dibandingkeun sareng pulverizers pneumatic hawa anu sanés.

Gas 5.Inert tiasa dianggo salaku média pikeun ngagiling bahan anu gampang ngabakar sareng ngabeledug.

6. Sakabéh sistem ditumbuk, lebu handap, sora na handap, prosés produksi beresih sareng perlindungan lingkungan.

7. Sistem ngadopsi kontrol layar toél calakan, operasi gampang sareng kontrol anu akurat.

8. Struktur kompak: rohangan mesin utama nyusun sirkuit nutup pikeun ngaremuk.

Bagan aliran Jet Fluidized-bed Mill Mill

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun konsumén.

1

Parameter téknis

modél

QDF-120

QDF-200

QDF-300

QDF-400

QDF-600

QDF-800

Tekanan kerja (Mpa)

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

Konsumsi hawa (m3/ mnt)

2

3

6

10

20

40

Diaméter bahan tuang (bolong)

100 ~ 325

100 ~ 325

100 ~ 325

100 ~ 325

100 ~ 325

100 ~ 325

Kaadéan naksir (d97μm)

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

Kapasitas (kg / jam)

0,5 ~ 15

10 ~ 120

50 ~ 260

80 ~ 450

200 ~ 600

400 ~ 1500

Daya dipasang (kw)

20

40

57

88

176

349

Bahan & Aplikasi

1
2

Sampel Aplikasi

Bahan

Jenis

Diaméter partikel tuang

Diaméter partikel anu dikaluarkeun

Kaluarankg / jam

Konsumsi hawa (m3/ mnt)

Cerium oksida

QDF300

400 (bolong)

d97, 4,69μm

30

6

Tahan seuneu

QDF300

400 (bolong)

d97, 8,04μm

10

6

Kromium

QDF300

150 (bolong)

d97, 4,50μm

25

6

Phrophyllite

QDF300

150 (bolong)

d97, 7.30μm

80

6

Spinel

QDF300

300 (bolong)

d97, 4,78μm

25

6

Talcum

QDF400

325 (bolong)

d97, 10μm

180

10

Talcum

QDF600

325 (bolong)

d97, 10μm

500

20

Talcum

QDF800

325 (bolong)

d97, 10μm

1200

40

Talcum

QDF800

325 (bolong)

d97, 4,8μm

260

40

Kalsium

QDF400

325 (bolong)

d50, 2,50μm

116

10

Kalsium

QDF600

325 (bolong)

d50, 2,50μm

260

20

Magnésium

QDF400

325 (bolong)

d50, 2.04μm

160

10

Alumina

QDF400

150 (bolong)

d97, 2.07μm

30

10

Kakuatan mutiara

QDF400

300 (bolong)

d97, 6.10μm

145

10

Kuarsa

QDF400

200 (bolong)

d50, 3,19μm

60

10

Barite

QDF400

325 (bolong)

d50, 1,45μm

180

10

Agén Foaming

QDF400

d50, 11.52μm

d50, 1,70μm

61

10

Taneuh kaolin

QDF600

400 (bolong)

d50, 2.02μm

135

20

Litium

QDF400

200 (bolong)

d50, 1,30μm

60

10

Kirara

QDF600

400 (bolong)

d50, 3,34μm

180

20

PBDE

QDF400

325 (bolong)

d97, 3,50μm

150

10

AGR

QDF400

500 (bolong)

d97, 3,65μm

250

10

Grafit

QDF600

d50, 3,87μm

d50, 1,19μm

700

20

Grafit

QDF600

d50, 3,87μm

d50, 1,00μm

390

20

Grafit

QDF600

d50, 3,87μm

d50, 0,79μm

290

20

Grafit

QDF600

d50, 3,87μm

d50, 0,66μm

90

20

Cekak-cembung

QDF800

300 (bolong)

d97, 10μm

1000

40

Silikon hideung

QDF800

60 (bolong)

400 (bolong)

1000

40


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami