Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Components For Jet Mil

    Komponén Pikeun Jet Mil

    1. bantalan di luar, cegah bahanna lebet ka jero, teras macét. 2.valve sareng klep inti mangrupikeun bagian casting, henteu aya deformasi saatos dianggo jangka panjang. Prosés 3.CNC mastikeun katepatan anu saé.