Wilujeng sumping di situs web kami!

Sistem WP-WDG – Larapkeun Pikeun Widang Agrokimia

Pedaran pondok:

Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding, pangaruh


Detil Produk

Pidéo

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Bagian WP

Mimiti, pakan bahan baku tina feeder - bahan mindahkeun kana 3 m munggaran3mixer pikeun premixing, sareng kolektor lebu bakal ngumpulkeun lebu nalika prosés nyoco, teras bahan campuran lebet kana pabrik jet QDF-600 pikeun panggilingan, ukuran partikel output tiasa disaluyukeun ku nyaluyukeun kecepatan puteran anu béda tina roda klasifikasi,. Saatos panggilingan, bahan bakal mindahkeun kana siklon sareng kolektor lebu dina luhur 4m anu munggaran3 mixer ngalangkungan kakuatan centripetal draft kipas, teras ngalihkeun ka 4m kadua3 mixer kanggo pergaulan sateuacan bungkus atanapi ngalih ka sistem WDG.

Sistem WP / WDG - Larapkeun kana Skéma Aliran Agrokimia

Sistem WP mangrupikeun kombinasi sampurna téknologi pabrik jet, téknologi campuran sareng téknologi kontrol calakan. anu mangrupikeun produk anu nyugemakeun pikeun péstisida pikeun multi-campuran sareng remix, Samentawis éta, éta nyumponan pamundut lingkungan anu teu aya lebu salami prosés.

WDG (granule dispersible cai) ogé katelah bubukable bubuk bubuk agén ngagantung garing atanapi jenis sisikian, bahan baku pikeun bubukableable (WP) diwangun ku granulasi sakali dina cai, tiasa gancang disintegrated na dispersed, persiapan granular ngabentuk ditunda sistem dispersi padet.

Granulasi mangrupikeun inti tina sadaya prosés. Granulator mangrupikeun konci pikeun mastikeun péstisida granulated sareng prosés pangeringan, anu dumasar kana karakteristik péstisida, data ékspérimén sareng conto aplikasi rékayasa, milih granulator extrusion puteran atanapi granulator extruder sekrup kembar. (Tambahkeun sistem cai anu tiis dina poros drive bagian), Atanapi granulator sekrup (Tambahkeun sistem cai anu tiis kana bagian kamar Granulasi), Atanapi granulator ranjang cairan (prosés granulasi ranjang anu cair sareng prosés granulasi ékstrusi bénten). Sarat eusi kelembaban granulasi sakitar 8-18%. Dumasar ngeunaan ciri produk sareng prosés produksi, pikeun nangtoskeun desain prosés utamina diwangun ku: kneading, granulation, drying, screening, packaging, hot air system, dust dust system.

Aliran Bagan Of Fluidized-bed Jet Mill WP Line / WDG Line

Prosés WDG

Mimiti, bahan baku bakal diangkut kana 1000L Buffer, teras kana mesin mixer vertikal ZGH-1000 ku Vacuum ZKS-6 kanggo campuran baseuh teras diangkut kana XL-450 extrusion granulator (3 pcs) ngalangkungan distributor 500L pikeun granule baseuh, teras ka QZL- 1300 peletor, sareng ka ZQG-7.5 X 0.9 Ngageter Fluid-bed Dryer strip granules teras ayakan getaran sentrifugal ZS-1800 kanggo ayakan supados kéngingkeun ukuran butiran.

Pengering Ranjang Cairan Pikeun Granulasi

1

Vibrating pengering ranjang cair pikeun bubuk kimia

2

Vibrating pengering ranjang cair pikeun bubuk kimia

Prinsip Gawe

Ranjang cairan getaran mangrupikeun téknologi anyar anu dikembangkeun dina dasar ranjang cairan statis. Geter mékanis ditambihan dina ranjang cairan. Partikel bahan baseuh asup kana aliran hawa sareng ngawangun ranjang cairan. Bahanna dikaluarkeun kusabab kakuatan anu narik ati. Geter tina piring anu nyebarkeun hawa ngahasut fluidisasi partikel bahan sareng gerak bahan dina ranjang cairan. Bahan cairan ngahubungi hawa panas sareng dina waktos anu sareng ngalaksanakeun perpindahan panas sareng massal. Produk anu garing dischaged ngalangkungan port debit.

Ciri-cirina

1. Anggo téknologi vibrofluidization canggih, karuksakan permukaan partikel bahan garing sakedik. 

2. Gerak ajeg, adaptasi anu saé. 

3. Geter nyababkeun fluidisasi, laju aliran hawa pangeringan dikirangan, sareng sababaraha partikel kasambung. 

4. waktos padumukan bahan anu konsisten, kualitas produk anu seragam.

5. Éta dipaké pikeun pangeringan bahan sénsitip panas dina waktos anu singget, sapertos, permukaan cai 

pangeringan CUSO4 · 5H2O ngandung cai kristal, MgSO4 · 7H2O.

Ruang lingkup anu berlaku

Tiasa dianggo dina prosés anu garing atanapi tiis, lumaku pikeun partikel anu ageung atanapi partikel sareng henteu gampang aliran henteu teratur produk, atanapi kusabab ngajantenkeun partikel kirang nungtut sareng ngajantenkeun laju produk fluidisasi lengkep sareng gampang ngabeungkeut, sénsitip kana pengeringan suhu sareng ngandung bahan gesso produk permukaan cai ngaleupaskeun cai tina.

Parameter téknis

Modél Aréa ranjang fluida
(M2)
Suhu hawa asup
(oC)
Suhu hawa outlet
(oC)
Kapasitas cai évaporasi
(kg)
Motor
Modél Kw
ZLG3 × 0.30 0,9 70-140 40-70 20-35 ZDS31-6 0,8 × 2
ZLG4.5 × 0.30 1.35 70-140 40-70 35-50 ZDS31-6 0,8 × 2
ZLG4.5 × 0.45 2.025 70-140 40-70 50-70 ZDS32-6 1.1 × 2
ZLG4.5 × 0.60 2.7 70-140 40-70 70-90 ZDS32-6 1.1 × 2
ZLG6 × 0.45 2.7 70-140 40-70 80-100 ZDS41-6 1,5 × 2
ZLG6 × 0.60 3.6 70-140 40-70 100-130 ZDS41-6 1,5 × 2
ZLG6 × 0,75 4.5 70-140 40-70 120-140 ZDS42-6 2.2 × 2
ZLG6 × 0.9 5.4 70-140 40-70 140-170 ZDS42-6 2.2 × 2
ZLG7.5 × 0.60 4.5 70-140 40-70 130-150 ZDS42-6 2.2 × 2
ZLG7.5 × 0.75 5,625 70-140 40-70 150-180 ZDS51-6 3.0 × 2
ZLG7.5 × 0.9 6.75 70-140 40-70 160-210 ZDS51-6 3.0 × 2
ZLG7.5 × 1.2 9 70-140 40-70 200-260 ZDS51-6 3.0 × 2

XL Rotary sareng Extrulator Granulator

4
3

Umum aplikasi

Mesin ieu ngadopsi sapasang grinding puteran sabeulah pikeun grind bentuk bahan beueus kana kolom-bentuk granule ku silinder tabung stainless steel anu disayogikeun pikeun pelletize dina prosés salajengna. Mesin tiasa kéngingkeun ukuran granul anu béda ku ngarobah ayakan stainless steel.
Éta tiasa ngolah bahan baseuh sareng kéngingkeun ukuran anu bénten-bénten sesuai bahan sareng saratna.

PRINSIP KERJA:
Daya motor ditransmisikeun ku segitiga sabuk-roda kana kotak gir dina host, sareng nyebarkeun kakuatan ku bagian transmisi dina kotak gir. Tambihkeun bahan baku kana tuang hopper, pencét ti luhur.

Saatos pergaulan, bahan na dikempelkeun kana suling tuangeun sareng dipaksa ékstrusi luar ku agul khusus. Nalika bahanna rame kana celah antara agul sareng layar bolong, péso motong bakal motong kana ukuran ngahijikeun.

Parameter Téknis: 

 Ouput  150-250kg / jam (bentuk serpihan), 50-100kg / jam (bentuk granul)
 Ukuran granul  0,5-2mm
 Tekanan maks  294Kn (30T)
Tekanan sealing samping  9,8Kn
Nyoco motor  2.2Kw
Motor Granulasi  2.2Kw
 Ngomprés motor  7,5Kw
 Kacepetan sekrup  6-33 tiasa disaluyukeun
 Komprési laju Kabayang  4-25 tiasa disaluyukeun
 Diménsi kabayang komprési  240X100mm
 Beurat (sakitar)  2000Kg
 Diménsi unit utama  1600X1000X2300mm
 Diménsi kabinét kontrol  600X400X1300mm 

Pamakéan

Mesin utamina cocog pikeun industri farmasi, industri bahan pangan, industri minuman padet sareng sajabina, Éta tiasa ngajantenkeun bahan baku anu diaduk qranuate anu diperyogikeun qanule. Utamana, éta cocog pikeun bahan baku anu gaduh caket caket.

 Fitur:

Sadaya bagian anu dihubungi bahan baku dina mesin ieu didamel tina stainless steel. Penampilanna kageulisan. Pelepasanana sacara otomatis. Kituna tiasa nyingkahan kaayaan anu rusak anu disababkeun sacara manual. Éta cocog pikeun produksi baris ogé.

Patameter téknis utami

Ukuran péso panggilingan (mm) 300 400
Diaméter granula (mm) Φ2 ~ 2.2 (Éta saluyu sareng sarat konsumén) Φ1.2 ~ 3 (Éta saluyu sareng sarat konsumén)
Diménsi umum (mm) 700 × 540 × 1300 880 × 640 × 1300
Kakuatan motor (kw) 3 4
Beurat (kg) 350 400
Kapasitas produksi (kg / h) 100 ~ 200 140 ~ 400

Pinuh Speed ​​Steel Mixer Kacepetan

5

Prinsip 

LGH tipe nangtung mixer dikarang ku bahan handap ngirim bahan dayung sareng dayung ngagenclang kecepatan luhur, Oars handapeun kontinyu ngirim bahan ka luhur sapanjang témbok wadahna. 

Oars ngadadak gancang-gancang ngarecah bahan lengkep ngajantenkeun siklus bahan sapertos pusaran, kanggo ngarengsekeun campuran anu seragam dina waktos anu singget.

Fitur pakakas

LGH nangtung nangtung mesin campuran gancang nyaéta tipe-paling anyar mixer-efisiensi tinggi pabrik urang, anu ngumpulkeun téknik canggih domestik sareng luar negeri. Fitur utamina sapertos kieu: 

1. Bahan dayung handapeun teras ngirimkeun bahan ka luhur ngalangkungan kakuatan sentrifugal. Sareng bahan luhurna turun ka handapeun di tengahna, pikeun ngajantenkeun siklus bahan sapertos pusaran.

2. O-speed tinggi naksir oars ngarecah bahan massal lengkep anu ngirim ku dayung handapeun. 

3. Bahan tiasa nyampur sacara seragam dina waktos anu singget kusabab dua dayung revolusi gancang-gancang. Kecepatan campuran sareng keseragaman mangrupikeun anu pangsaéna dina sagala jinis mesin pergaulan di pasar domestik. Keseragaman campuran 100%. 

4. Hurungkeun klep pamiceunan, laju ngaluarkeun gancang pisan, sareng mesinna gampang dibersihkeun.

5. Bagian kontak mesin didamel ku stainless steel, salami prosés pergaulan, bahanna moal ngirut, metamorf sareng leungit.

6. Mesin cocog pikeun bahan garing sareng baseuh sabanding anu béda pikeun dicampur, khususna kanggo campuran bahan hayam, ubar leyur, inuman anu leyur sareng sajabana.

ZS Rorary vibro layar

610

disebut ogé sifter vibro rotary, ayakan getaran. Éta tiasa nyaring cairan sapertos cai limbah sareng minyak limbah sareng sajabana, ngaleungitkeun pangotor dina bahanna, sapertos bubuk susu, sangu, jagong sareng sajabana. Klasifikasi / peunteun bubuk campuran kana ukuran anu béda-béda anu anjeun saratna.

Pedaran

Mesin sifter layar bergetar areng / batubara ultrasonik parantos diadopsi téhnik canggih alat pamariksaan canggih. Éta diwangun ku produser ultrasonik sareng layar ngageter. Mangrupikeun terobosan penting dina épisiénsi skrining. Mesin ayakan ieu ngadopsi pengendali ultrasonik geter canggih anu cerdas sareng parantos ngumbar seueur masalah anu disababkeun ku frékuénsi tunggal, leres-leres sadar kana kombinasi anu wajar tina fungsi ultrasonik sareng ayakan geter.
Multi-fungsi sapertos kieu:

1. Klasifikasi
Jinis multi-lapisan tiasa nyaring sareng misahkeun lima kelompok partikel anu béda dina waktos anu sami. Éta cocog pikeun bahan garing.

2. Saringan
Campuran padet sareng cair tiasa dipisahkeun sacara épéktip ku jinis tunggal atanapi multi-lapisan kana bahan kelas anu béda.

3. Cabut kokotor
Unit tiasa gancang misahkeun sababaraha partikel ageung atanapi ngagedéan tina jumlah bahan
Sistem beberesih kami nganggo alat ultrasonice pikeun mesin sifter layar ngageter arang / batubara ultrasonik

Suku cadang

7

NG kneader

Kneader mangrupikeun perlengkapan idéal pikeun knead, campuran bahan polimérisasi kalayan viskositas sareng plastik elasto. Unggal sét kneader ngagaduhan dua potongan wilah sigma dina jero rohangan campuran w. Hal ieu loba dipaké pikeun knead, gaul, naksir, bubarkeun sareng polimérisasi témpél viskositas tinggi atanapi bahan elastoplastic, anu henteu tiasa diolah ku campuran bubuk umum sareng blénder cair. Éta tiasa dianggo dina industri anu diperyogikeun pikeun kneading kapadetan tinggi sapertos tatanén, kimia, karét, bahan pangan sareng persiapan farmasi. Pangaruhna langkung saé tibatan mixer. Kneader mangrupikeun alat campuran khusus sareng dua bilah. Gancang hiji biasana muterkeun dina kecepatan 42 révolusi per menit, lambat hiji dina kecepatan 28 révolusi per menit. Laju anu béda ngajantenkeun bahan pergaulan janten homogenat gancang.

NG kneader

Téknik Tutuwuhan

- Desain tutuwuhan

- Ngawaskeun prosés, ngendalikeun sareng otomatisasi

- Pangembangan perangkat lunak sareng pamrograman aplikasi nyata waktu

- Téknik

- Pabrikan mesin

Manajemén proyék

- Perencanaan proyék

- Pengawasan situs manajemén sareng manajemén

- Instalasi sareng tés sistem instrumentasi sareng kontrol

- Mesin sareng komisi pabrik

- Latihan padamel

- Dukungan sapanjang produksi

Harti Proyék

- Kelayakan sareng diajar konsép

- Itungan Biaya sareng Kauntungan

- Perencanaan waktos sareng sumberdaya

- Solusi Turnkey, pamutahiran tutuwuhan sareng solusi modérnisasi

Desain Proyék

- Insinyur anu dipikaterang

- Ngagunakeun téknologi pang anyarna

- Ngamangpaatkeun élmu anu dicandak ti ratusan aplikasi di industri mana waé

- Kaahlian ngungkit tina insinyur anu berpengalaman sareng mitra kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami