Wilujeng sumping di situs web kami!

Kaunggulan Kami Sareng Saatos Penjualan

Kauntungan urang

1. Janten leyuran optimal sareng tata perenah numutkeun bahan baku klien sareng paménta kapasitas.
2. Ngadamel pemesanan pikeun kiriman ti pabrik Kunshan Qiangdi ka pabrik klien.
3. Nyayogikeun pamasangan sareng komisioning, latihan dina situs pikeun palanggan.
4. Nyayogikeun manual Inggris pikeun mesin garis lengkep ka klien.
5. Peralatan garansi sareng layanan purna jual saumur hirup.
6. Kami tiasa nguji bahan anjeun dina alat-alat kami gratis.

11

Harti Proyék

Kasadaran sareng diajar konsép

Itungan ongkos sareng kameunangan

Perencanaan waktos sareng sumberdaya

Solusi Turnkey, pamutahiran tutuwuhan sareng solusi modérnisasi

Desain Proyék

Insinyur knowledgable

Ngagunakeun téknologi pang anyarna

Ngamangpaatkeun élmu anu dicandak ti ratusan aplikasi di industri mana waé

Kaahlian ngungkit ti insinyur sareng mitra kami anu berpengalaman

Téknik Tutuwuhan

Desain tutuwuhan

Ngawaskeun prosés, kontrol sareng otomatisasi

Pangembangan perangkat lunak sareng pamrograman aplikasi nyata waktu

Téknik

Pabrikan mesin

Manajemén proyék

Perencanaan proyék

Pengawasan situs manajemén sareng manajemén

Pamasangan sareng tés sistem instrumentasi sareng kontrol

Mesin sareng komisi pabrik

Latihan pagawé

Ngarojong sapanjang produksi

Service kami

Pra-jasa:
Kalakuan salaku panaséhat anu saé sareng asistén palanggan pikeun ngamungkinkeun aranjeunna janten pengayaan anu beunghar sareng berehan dina investasi aranjeunna.

1. Ngenalkeun produk ka konsumén sacara jéntré, ngajawab patarosan anu diangkat ku palanggan kalayan ati-ati.

2. Ngadamel rencana pikeun pilihan numutkeun kabutuhan sareng sarat khusus pangguna dina séktor anu béda.

3. Pangrojong uji coba sampel.

4. Tingali Pabrik kami.

Jasa diobral:
1. Pastikeun produk kalayan kualitas luhur sareng pre-commissioning sateuacan pangiriman.

2. Nganteurkeun kana waktos.

3. Nyayogikeun set lengkep dokumén sakumaha sarat konsumén.

Jasa saatos-diobral:

Nyayogikeun jasa anu merhatoskeun pikeun ngirangan kahariwang klien.

1. Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri.

2. Nyayogikeun jaminan 12 bulan saatos barang sumping.

3. Ngabantosan klien pikeun nyiapkeun skéma konstruksi anu munggaran.

4. Pasang sareng debug alatna.

5. Ngalatih operator jalur kahiji.

6. Parios peralatanna.

7. Pék inisiatip pikeun ngaleungitkeun masalah anu gancang.

8. Nyayogikeun dukungan téknis.

9. Ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng ramah.