Wilujeng sumping di situs web kami!

Sistem Produksi Kontinyu QDF-400 WP Jet Mill Pikeun 400kg

Pedaran pondok:

Mimiti, pakan bahan baku tina feeder - bahan transfer ka 3 m3mixer munggaran pikeun premixing, sareng kolektor lebu bakal ngumpulkeun lebu nalika prosés nyoco, teras 3m3 hopper nyimpen bahan campuran, teras lebet kana pabrik jet pikeun panggilingan


Detil Produk

Pidéo

Tanda Produk

Garis WP Anu paling populér di sistem produksi kontinyu Pakistan-QDF-400 sakumaha dihandap diagram Aliran sareng poto

Prosés operasional sareng léngkahna

Mimiti, pakan bahan baku tina feeder - bahan mindahkeun kana 3 m munggaran3mixer pikeun premixing, sareng kolektor lebu bakal ngumpulkeun lebu nalika prosés tuang, teras 3m na3toko bahan campuran campuran, teras lebetkeun kana pabrik jet pikeun panggilingan, ukuran partikel output tiasa disaluyukeun ku nyaluyukeun laju puteran anu béda tina roda pengelas ,. Saatos panggilingan, bahan bakal ngalih ka siklon ngaliwatan kakuatan centripetal tina kipas kipas sareng debu kolektor di luhur 4m munggaran3 adun, teras mindahkeun kana 4m kadua3 mixer pita horisontal pikeun pergaulan sateuacan bungkus atanapi mindahkeun kana sistem WDG.

Karakteristik kinerja

1. prosés panggilingan nyaéta nerapkeun prinsip digawé pabrik anu di-fluidized-bed jet kalayan épisiénsi anu luhur, sareng distribusi ukuran partikelna seragam.

2. prosés tuang nyaéta ku transportasi udara dikurangan tekanan, béak ditambihkeun kanggo nyegah pembuahan debu.

3. Duanana prosés pergaulan anu munggaran sareng terakhir nyaéta nerapkeun mixer sekrup ganda atanapi blénder pita spiral horizontal anu mastikeun yén pergaulanna cekap sareng simétris.

4. outlet produk tiasa langsung nyambung kana mesin pengepakan otomatis.

5. Sakabeh sistem dikawasa ku kadali PLC jauh. Operasi sareng perawatan anu merenah, operasi alat otomatis.

6. Konsumsi énergi rendah: éta tiasa ngahémat énergi 30% ~ 40% dibandingkeun sareng pulverizers pneumatik hawa anu sanés.

7. Éta lumaku pikeun naksir bahan babandingan campuran tinggi sesah pikeun naksir sareng bahan kentel.

Detil perkenalan pikeun garis WP sadayana

Sistem sumber udara- kompresor udara, remover minyak, tangki panyimpenan udara, pengering beku hawa, filter anu tepat.

1

Kompresor hawa

WorkingPrinciple

Kompresor digunakeun pikeun neken hawa, panggung tunggal, disuntik minyak sareng disetir ku motor, anu kalebet tungtung hawa, motor, SEPARATOR minyak / gas, cooler minyak, cooler hawa, kipas (pikeun jenis anu didinginkan ku hawa hungkul), bubu Uap, kabinet kontrol listrik, pipa gas, pipa minyak sareng pipa cai (pikeun tipe ukur cai-tiis), sistem régulasi. Aya sapasang rotor konjugasi dina jero casing. Rotor lalaki ngagaduhan 4 huntu, rotor bikangna ngagaduhan 6 huntu. Rotor awéwé dituturkeun ku rotor lalaki kalayan gancang-gancang. Kalayan perpindahan huntu kirang antara 2 rotor, hawa tina saring inlet sareng minyak pelincir tina casing laun dikomprés ku tekanan tinggi. Nalika perpindahan huntu lempeng ka port outlet, campuran hawa / minyak dikomprés ngalir ti port outlet, teras ngalir kana SEPARATOR minyak / gas pikeun misahkeun minyak tina hawa. Salajengna, aliran hawa ngaliwatan klep tekanan minimum, cooler hawa sareng bubu Uap, tungtungna kana pipa pangiriman udara. Minyak anu dipisahkeun murag di handapeun SEPARATOR, teras ngalir kana cooler minyak, filter minyak sareng akhirna ka tungtung udara pikeun panggunaan daur ulang hasil tina tekanan diferensial.

Freeze dryer

1

Prinsip Gawe
Hawa panas sareng beueus sareng tiis pikeun asup ka bursa panas anu parantos didinginkan heula (penguap kaluar tina hawa anu dikomprés tiis kana pertukaran panas) dina raraga ngirangan beban dina éaporator, nalika manaskeun hawa anu dikomprés dikaluarkeun tina tiis, jauh tina jenuh. Teras lebet evaporator teras disejukkeun janten 12 ℃ dihandap, lebet deui pamisahna bakal diendapan dina prosés pendinginan cai parantos diisolasi, pembuangan alat gunung sub-Shui. Kaluar tina hawa tiis garing dina panas anu dipancarkeun ku exchanger panas pre-cooling. 

Tangki Panyimpenan hawa

2

Prinsip Gawe 

tank panyimpenan hawa (pressure vessel), ogé katelah tangki panyimpenan hawa anu dikomprés, mangrupikeun kapal tekanan anu khusus dianggo pikeun nyimpen hawa anu dikomprés. Hal ieu utamina dianggo pikeun nyimpen panyangga gas, sareng maénkeun peran tekanan sistem, sahingga ulah sering dimuat sareng ngabongkar kompresor udara sareng ngaleungitkeun cai paling cair. Tangki panyimpenan gas umumna diwangun ku awak silinder, sirah, flange, nozel, elemen sealing sareng pangrojong sareng bagian sareng komponenana anu sanés. Salaku tambahan, ogé dilengkepan ku katup kaamanan, tolok tekanan, klep solokan sareng asesoris sanés pikeun ngalengkepan peran prosés produksi anu béda.

3
4

Bagian utami-jet mill sareng pergaulan & sistem kumpulan lebu

Produk mangrupikeun pulverizer ranjang anu cair sareng hawa komprési salaku médium meres. Awak pabrik dibagi kana 3 bagian, nyaéta daérah naksir, daérah transmisi sareng daérah grading. Area Grading disayogikeun ku roda grading, sareng gancangna tiasa disaluyukeun ku konvérterna. Ruangan ngarobih diwangun ku nozel naksir, feeder, jst. Cakram suplai hawa ring di luar tabung penghancur dihubungkeun sareng nozel naksir.

Pabrik jet- dina aksi gaya sentrifugal tina roda klasifikasi sareng kakuatan centripetal tina kipas kipas, bahan janten tempat tidur-cairan dina jero mesin jet. saurna kénging bubuk bubuk.

Sistem Kontrol PLC- Sistem ngadopsi kontrol layar toél calakan, operasi gampang sareng kontrol anu akurat. Sistem ieu ngadopsi mode kontrol layar sentuh PLC + canggih, layar sentuh mangrupikeun terminal operasi sistem ieu, sahingga, penting pisan. Pikeun leres-leres nangkep fungsi sadaya tombol dina layar sentuh pikeun mastikeun operasi anu leres tina sistem ieu.

Panganteur Luhur-Flexible disambungkeun ka kolektor lebu pikeun nyegah lebu lebu, sayogi kanggo tuang konti.

7

SEPARATOR Siklon sareng kolektor lebu–Produk ngumpulkeun sareng ngumpulkeun lebu ngabubarkeun arah aliran bahan baku sareng hindarkeun akumulasi matéri. Mastikeun daur ulang lebu dina prosés produksi pikeun nyumponan sarat perlindungan lingkungan produksi bersih sareng émisi knalpot.

8

Adun sekrup kembar -miboga desain pengaduk sareng skru anu panjang, anu ngajantenkeun nyampur bahan tina netep handapeun aksi révolusi sareng rotasi.

9

Prinsip kerja

Kembar mixer sekrup ngahijikeun bubuk, granul sareng campuran cair. Rotasi mixer sekrup kembar direngsekeun ku sakumpulan motor sareng peréduksi sikloid. Kalayan campuran asimétri ku dua sekrup, kisaran aduk bakal dilegaan sareng speed aduk bakal gancang. Mesin pergaulan diwanohkeun ku dua spiral asimétri tina rotasi gancang, ngabentuk dua kolom spiral non-simétris anu ngalir ka luhur tina témbok silinder. Péngkolan panangan anu disetir ku orbit spiral, ngajantenkeun bahan spiral tina tingkat anu béda kana stud dina amplop, bagian dislokasi tina bahan anu diwanohkeun, bagian sanés tina bahan anu dialungkeun sekrup, supados ngahontal bahan bantalan bunderan lengkep dirobih.

Pita spiral horisontal mixer-Langkung merenah pikeun ngadamel produk anu kedah nambihan bahan kimia adjuvant atanapi bahan kimia sanés dina produk réngsé. Sareng pergaulanna langkung saé sareng langkung akurat tibatan mixer sekrup kembar. jangkungna awakna langkung handap tibatan Twin mixer, gampang dipasang.

10

Prinsip kerja:
Mixer pita ganda horisontal diwangun ku tank bentuk U anu horisontal, tutup luhurna kalayan (atanapi henteu) bukaan, aci tunggal dilengkepan lapisan ganda pita campuran agitator, unit transmisi, bingkai dukungan, elemen panyegelan, struktur debit sareng sajabina. Agul-agul pita sok dua lapisan. Pita luar lapisan ngadamel bahan sasarengan ti dua tungtung ka tengah sareng pita lapisan jero ngajantenkeun bahan sumebar ti tengah dugi ka dua tungtung. Bahan ngabentuk pusaran nalika gerakan sababaraha kali sareng campuran homogen kahontal. 

Bagéan séjén –Draf kipas sareng Water scrubber

1

Kipas draf- Jantenkeun sistem WP sadayana dina tekanan négatip ku kakuatan sentrifugal kipas draf, kukituna ngajalankeun bahan pikeun naksir sareng ngaleupaskeun gas buang tina sistem grinding.

Gosok cai- langkung handap bubuk 0,5um lebet kana scrubber cai sareng nyerep ku lapisan pilem cai, dibuang sareng congcot tina aliran cai. pikeun nyingkahan lingkungan polusi lebu.

Gas anu ngandung lebu diwanohkeun sapanjang arah tangensial tina bagian handap silinder sareng muterkeun ka luhur. Partikel lebu dipisahkeun ku kakuatan séntipugal sareng dialungkeun kana témbok jero silinder. Éta bakal diserat ku lapisan pilem cai anu ngalir dina témbok jero silinder sareng di kaluarkeun ngalangkungan outlet debu sareng konis handapeun aliran cai. Pilem cai diwangun ku sababaraha nozel anu disusun dina bagian luhur cilinder pikeun nyemprot cai sacara tangensial kana témbok alat. Ku cara ieu, témbok jero silinder sok ditutupan ku pilem cai anu ipis pisan muterkeun ka handap pikeun ngahontal tujuan ningkatkeun épék panyabutan lebu.

Suku cadang

Kabayang Classifier

Klep magnét

Muncung

Klep ngaleupaskeun

Outlet

4

Saring Kantong


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami