Wilujeng sumping di situs web kami!

GMP FDA Fluidisasi-ranjang Jet Mill

Pedaran pondok:

Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding


Detil Produk

Pidéo

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Gambar struktur pabrik Mill- dina aksi gaya sentrifugal tina roda klasifikasi sareng gaya centripetal kipas draf, bahan janten-ranjang cairan dina bagian jero pabrik jet. saurna kénging bubuk bubuk.

 Struktur dasar

Produk mangrupikeun pulverizer ranjang anu cair sareng hawa komprési salaku médium meres. Awak pabrik dibagi kana 3 bagian, nyaéta daérah naksir, daérah transmisi sareng daérah grading. Area Grading disayogikeun ku roda grading, sareng gancangna tiasa disaluyukeun ku konvérterna. Ruang naksir diwangun ku nozzle penghancur, feeder, sareng sajabana cakram suplai sirén cincin di luar tabung penghancur dihubungkeun sareng nozel

Prinsip Operasional

Bahanna lebet ka rohangan ngahiang ngalangkungan bahan pakan. Nozél komprési hawa kana rohangan ngacapruk kalayan gancang kalayan ngalengkepan opat nozel naksir. Bahan naangan akselerasi dina aliran jetting ultrasonik sareng teras-terasan tabrakan sareng tabrakan di titik konvergénsi tengah rohangan penghancuran dugi ka ditumbuk. Bahan anu ditumbuk lebet ka rohangan grading kalayan munggahna. Kusabab roda grading muterkeun kalayan gancang, nalika bahan naék, partikelna aya dina kakuatan sentrifugal anu didamel tina rotor grading ogé gaya centripetal anu didamel tina viskositas aliran udara. Nalika partikel-partikelna handapeun kakuatan sentrifugal langkung ageung tibatan gaya centripetal, partikel kasar kalayan diaméterna langkung ageung tibatan partikel gradasi anu diperyogikeun moal lebet kana rohangan jero roda grading sareng bakal balik deui ka rohangan penghancur anu bakal ditumbuk. Partikel halus anu saluyu sareng diaméter partikel anu diperyogikeun bakal lebet kana roda grading sareng ngalir kana siklon pamisah tina rohangan jero roda grading kalayan aliran udara sareng dikoléksi ku kolektor. Hawa saring dileupaskeun tina alat saringan udara saatos pangobatan kantong saring.

Karakteristik kinerja

Partikel 1.The tiasa ngahontal 0,5-10 micron berkat laju aliran udara anu luhur pisan sareng kakuatan pangaruh anu luar biasa.

2. Paranti diklasifikasikeun sayogi dina jero pulverizer, anu ngalangkungan partikel kasar tina bahan pamrosésan tiasa dipésérkeun sacara siklik pikeun ngahasilkeun produk bérés kalayan fineness sisikian seragam sareng kisaran alit diaméter partikel.        
3. Desain produk, pamilihan bahan lengkep saluyu sareng sarat standar GMP / FDA. Henteu aya polusi pikeun bahan dina prosés panggilingan.

4. Aliran udara murni pisan sareng prosés nyaring. Struktur internal anu kompak pikeun ngalakukeun panggilingan sirkuit katutup. Tina bahan baku dugi ka produksi kontinyu produk, pulverisasi peryogi waktos anu pondok tapi ngahasilkeun efisiensi anu langkung luhur sareng operasi anu teras-terasan.

5. Struktur peralatan saderhana, batin sareng luar digosok pisan, teu aya sudut paéh, gampang dibersihkeun.

6. Pakéan handap: Kusabab pangaruh naksir disababkeun ku tabrakan sareng tabrakan partikel, partikel gancang-gancang jarang na témbok. Éta lumaku pikeun naksir bahan di handap Moh's Scale 9.

7. Pamariksaan industri sareng sertifikasi, sapertos FAT.SAT.DQ.OQ.IQ.PQ.

Desain detil sampurna pikeun standar GMP / FDA

1. Ngunggah hopper sareng tutup segel pikeun nyingkahan produk anu tercemar.
2. Sadaya motor nganggo cap pikeun dijagaan sareng jaga produk bersih. Desain propésional.
Kontak bahan mesin 3.All sareng produk kedah stainless steel, henteu aya sudut maot sareng teu aya polusi.

1
2

Konfigurasi prosés

Pulverizer pneumatik diwangun ku kompresor udara, pangubahan minyak, bak gas, pengering beku, saringan hawa, ranjang cairan pneumatik pneumatik, pemisah siklon, kolektor, panangan udara sareng anu sanésna.

4

Sistem Kontrol PLC

Sistem ngadopsi kontrol layar toél calakan, operasi gampang sareng kontrol anu akurat. Sistem ieu ngadopsi mode kontrol layar sentuh PLC + canggih, layar sentuh mangrupikeun terminal operasi sistem ieu, sahingga, penting pisan. Pikeun leres-leres nangkep fungsi sadaya tombol dina layar sentuh pikeun mastikeun operasi anu leres tina sistem ieu.

image010
5
1

Bahan & Aplikasi

Panengah Médis

Bahan baku ACF MEFENAMIC tina taneuh 60Mesh janten D90 <5.56um

Bahan baku ECONAZOLE NITRATE tina taneuh 60Mesh janten D90 <6um

Bubuk Kadaharan

MANGO POWDER bahan baku tina taneuh 70Mesh janten D90 <10um (cocog pikeun dahareun anu sénsitip panas.)

Bubuk Téh bahan baku tina taneuh 50Mesh janten D90 <10um

4
5
3
3

Utamana dipaké dina Farmasi, Pangan, sareng Industri Kosmétik.

6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami