Wilujeng sumping di situs web kami!

Lab-use Disc-type jet mill QDB-50 QDB-100 QDB-150

Pedaran pondok:

Pabrik Jet anu dianggo di Lab, anu prinsipna nyaéta: Didorong ku hawa anu dikomprés ngalangkungan nyuntik suntik, bahan baku dipercepat janten laju ultrasonik sareng disuntik kana ruang panggilingan dina arah tangensial, tabrakan sareng digiling janten partikel.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Prinsip Operasional

Pabrik Jet anu dianggo di Lab, anu prinsipna nyaéta: Didorong ku hawa anu dikomprés ngalangkungan nyuntik suntik, bahan baku dipercepat janten laju ultrasonik sareng disuntik kana ruang panggilingan dina arah tangensial, tabrakan sareng digiling janten partikel. Ukuran partikel tiasa dikontrol ku nyaluyukeun jero bujur, tekanan panggilingan sareng gancang nyoco bahan. Jinis cakram Jet Mill ngalakukeun performa anu saé pikeun bahan gusi.

Fitur

1.Angkatan leutik paménta produksi lab, ngagunakeun desain desktop.

2. Kapasitas produksi nyaéta 50-300g angkatan, naon deui, éta tiasa dugi ka 300-1000g angkatan, bahkan angkatan 3-5kg bari ngarobih desain alat koléksi. étadesain fléksibel lengkep nyingkahan panggunaan modél mesin anu béda.

3. Ngadopsi saderhana ngumpulkeun kantong modeu pikeun ngahémat biaya.

4. Sababaraha kali ngagiling pikeun ngahontal sarat fineness.

LAMPIRAN APLIKATON

Hal ieu sacara umum dilarapkeun pikeun ngadalikeun pulverizing pikeun bijih non-logam, metalurgi kimia, ubar barat, ubar tradisional Tionghoa, kimia tatanén sareng keramik, pas dianggo di Lab.

modél Faktor amplifikasi Laju aliran hawa Kapasitas Ukuran Grinding
QDB -50 0,075 0,25m / mnt angkatan 2 ~ 60g D97,5 ~ 40um
QDB-100 0,25 0,8m / mnt angkatan 50 ~ 300g D97,5 ~ 40um
angkatan 300 ~ 1000g
angkatan 1 ~ 5kg
QDB-150 0.4 2mmin 10 ~ 20kg / h D97,5 ~ 4Oum
QDB-200 1 4m% mnt 20 ~ 50kg / h D97,5 ~ 4Oum
QDB-350 2.2 8m3min 50 ~ 120kg / h D97,5 ~ 40um
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami