Wilujeng sumping di situs web kami!

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Kumaha kuring tiasa percanten kana kualitas anjeun?

Waleran:

1. Sadaya mesin diuji sacara suksés di bengkel QiangDi sateuacan kintun.
2. Kami nyayogikeun garansi sataun pikeun sadaya alat sareng layanan purna jual saumur hirup.
3. Kami tiasa nguji bahan anjeun dina alat-alat kami sateuacan nempatkeun ordo, pikeun mastikeun peralatan kami cocog pikeun proyek anjeun.
4. Insinyur kami bakal angkat ka pabrik anjeun pikeun masang sareng debug alat-alatna, aranjeunna moal balik dugi peralatan ieu tiasa ngahasilkeun produk anu mumpuni.

Naon kaunggulan anjeun ngabandingkeun sareng panyadia séjén?

Waleran: 

1. Insinyur profesional kami tiasa ngadamel solusi anu paling cocog dumasar kana jinis bahan baku anjeun, kapasitas sareng kabutuhan anu sanés.
2. Qiangdi gaduh seueur insinyur riset sareng pamekaran téknologi kalayan langkung ti 20 taun pangalaman, kamampuan P&P urang kuat pisan, éta tiasa ngembangkeun 5-10 téknologi énggal unggal taun.
3. Kami gaduh seueur palanggan raksasa dina Agrochemical, Bahan Anyar, Widang Farmasi di saluruh dunya.

Naon jasa urang tiasa nyayogikeun pikeun instalasi mesin sareng uji coba? Naon kabijakan jaminan urang?

Waleran: Kami ngirimkeun insinyur kana situs proyék klien 'sareng nawiskeun instruksi téknis sareng pengawasan dina waktos instalasi mesin, komisi sareng uji coba. Kami nawiskeun garansi 12 bulan saatos dipasang atanapi 18 bulan saatos pangiriman.
Kami nawiskeun jasa seumur hidup pikeun produk mesin kami saatos pangiriman, sareng bakal nuturkeun status mesin sareng klien kami saatos pamasangan mesin suksés di pabrik klien kami.

Kumaha ngalatih staf kami ngeunaan operasi sareng perawatan?

Waleran: Kami bakal nyayogikeun unggal gambar instruksional téknis lengkep pikeun ngajarkeun aranjeunna pikeun operasi sareng perawatan. Salaku tambahan, insinyur urang pikeun majelis panduan bakal ngajarkeun staf anjeun dina situs.

Naon istilah kiriman anjeun nawiskeun?

Waleran: Urang tiasa nawiskeun FOB, CIF, CFR jsb dumasar kana pamundut anjeun.

Naon istilah pembayaran anu anjeun candak?

Waleran: T / T, LC dina titingalian jsb.

Dimana perusahaan anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?

Waleran: Perusahaan urang perenahna di kota Kunshan, Propinsi Jiangsu, Cina, éta kota anu paling caket ka Shanghai. Anjeun tiasa ngapung ka bandara Shanghai langsung. Kami tiasa ngajemput anjeun di bandara atanapi stasiun karéta jsb.

Service kami

Pra-jasa:
Kalakuan salaku panaséhat anu saé sareng asistén palanggan pikeun ngamungkinkeun aranjeunna janten pengayaan anu beunghar sareng berehan dina investasi aranjeunna.
1. Ngenalkeun produk ka konsumén sacara jéntré, ngajawab patarosan anu diangkat ku palanggan kalayan ati-ati;
2. Ngadamel rencana pikeun pilihan numutkeun kabutuhan sareng sarat khusus pangguna dina séktor anu béda;
3. Pangrojong uji coba sampel.
4. Tingali Pabrik kami.

Jasa diobral:
1. Mastikeun produk kalayan kualitas luhur sareng pre-commissioning sateuacan pangiriman;
2. Nganteurkeun kana waktosna;
3. Nyayogikeun set lengkep dokumén sakumaha sarat konsumén.

Jasa saatos-diobral:
Nyayogikeun jasa anu merhatoskeun pikeun ngirangan kahariwang klien.
1. Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri.
2. Nyayogikeun jaminan 12 bulan saatos barang sumping.
3. Ngabantosan klien pikeun nyiapkeun skéma konstruksi anu munggaran;
4. Masang sareng debug alat-alatna;
5. Ngalatih operator lini munggaran;
6. Nalungtik pakakasna;
7. Laksanakeun inisiatif pikeun ngaleungitkeun masalah anu gancang;
8. Nyayogikeun dukungan téknis;
9. Ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng ramah.

Hoyong damel sareng urang?