Wilujeng sumping di situs web kami!

Pamakéan Hébat Pabrik Jet-Fluidized-ranjang Dina Bahan Kasaasan Tinggi

Pedaran pondok:

Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Anggo bahan khusus dina bagéan produk kontak pikeun nyumponan sarat ngagiling produk anu teu karasa.

● Keramik atanapi SiO atanapi Carborundum roda klasifikasi pikeun nyocogkeun pikeun produk teu béda anu karasa na langkung luhur tibatan baja.

● Nempelkeun lambaran keramik dina témbok jero pabrik Jet.

● Ngempelkeun PU atanapi keramik kana siklon pamisah sareng kolektor debu.

3110

Prinsip Operasional

Sistem ngagiling jet jet diwangun ku pabrik jet, siklon, filter bag sareng draft kipas. Hawa disaring, desiccated na dikomprés ieu ejected kana kamar grinding ngaliwatan nozzle hawa, bahan anu ditumbuk silih di gabungan tina opat aliran tekanan tinggi jet hawa sareng tungtungna pulverized. Teras, matéri bakal diklasifikasikeun kana ukuran anu béda-béda dina gaya séntipugal sareng gaya séntrripet. Partikel rupa anu mumpuni dikumpulkeun ku siklon sareng filter kantong, sedengkeun partikel anu ageung bakal dipulangkeun ka kamar grinding pikeun rérinding.

Catetan: Konsumsi udara dikomprés tina 2 m3 / mnt dugi ka 40 m3 / mnt. Kapasitas produksi gumantung kana karakter khusus matéri anjeun, sareng tiasa diuji di stasiun tés urang. Data ngeunaan kapasitas produksi sareng kaunggulan produk dina lambaran ieu ngan ukur pikeun rujukan anjeun. Bahan anu bénten-bénten ngagaduhan ciri anu bénten, teras hiji modél pabrik jet bakal masihan performa produksi anu béda pikeun bahan anu béda. Punten taroskeun ka kuring pikeun proposal téknis khusus atanapi cobaan sareng bahan anjeun.

Fitur

1. palapis keramik Precision, lapisan anti maké ngagem fléksibel tina prosés klasifikasi bahan pikeun assure purity produk. Utamana cocog pikeun produk atos luhur, sapertos WC, SiC, SiN, SiO teras salajengna.

2. Henteu naékna suhu: Suhu moal nambahan sabab bahan na dibolaykeun dina kaayaan kerja ékspansi pneumatik sareng suhu dina rongga panggilingan dijaga normal.

3. Penjaminan: Keramik atanapi SiO atanapi lapisan Carborundum Dilarapkeun kana bahan sareng Mohs Hardness Kelas 5 ~ 9. pangaruh panggilingan ngan ukur ngalibatkeun dampak sareng tabrakan diantara séréal tibatan tabrakan sareng témbok. mastikeun non-kontak sareng logam sapanjang grinding pikeun purity tinggi final.

4. Laju kabayang dikawasa ku konverter, ukuran partikel tiasa disaluyukeun sacara bébas. Kabayang ngagolongkeun misahkeun bahan sacara otomatis ku aliran udara pikeun ngontrol épéksi produk akhir produk bubuk.Ultrafine stabil sareng dipercaya.

Bagan Aliran Jet Mill Fluidized-bed

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun konsumén.

8

Sistem Kontrol PLC

Sistem ngadopsi kontrol layar toél calakan, operasi gampang sareng kontrol anu akurat.

image010
5

Sampel Aplikasi

4

Service Proyék

Téknik Tutuwuhan
Desain tutuwuhan
Ngawaskeun prosés, kontrol sareng otomatisasi
Pangembangan perangkat lunak sareng pamrograman aplikasi nyata waktu
Téknik
Pabrikan mesin

Manajemén proyék
Perencanaan proyék
Pengawasan situs manajemén sareng manajemén
Pamasangan sareng tés sistem instrumentasi sareng kontrol
Mesin sareng komisi pabrik
Latihan pagawé
Ngarojong sapanjang produksi

Harti Proyék
Kasadaran sareng diajar konsép
Itungan ongkos sareng kameunangan
Perencanaan waktos sareng sumberdaya
Solusi Turnkey, pamutahiran tutuwuhan sareng solusi modérnisasi

Desain Proyék
Insinyur knowledgable
Ngagunakeun téknologi pang anyarna
Ngamangpaatkeun élmu anu dicandak ti ratusan aplikasi di industri mana waé
Kaahlian ngungkit ti insinyur sareng mitra kami anu berpengalaman

Taros Kami

6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami