Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Nitrogén Protection Jet Mill System Pikeun Bahan Husus

Katerangan pondok:

Sistem jet mill panyalindungan Nitrogén ngagunakeun gas Nitrogen salaku média pikeun pertambangan pneumatic pikeun ngalakukeun pulverization superfine prosés garing.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Sistim jet mill panyalindungan nitrogén - Ieu sistem Nitrogen salaku média , dina tekenan positif , pagawean prosés grinding produk husus kayaning bahan kaduruk, ngabeledug, gampang dioksidasi jeung hygroscopic .thereby ngahontal bubuk fineness béda.

Prinsip Operasi

Sistem jet mill panyalindungan Nitrogén ngagunakeun gas Nitrogén salaku média pikeun pneumatikpertambangan pikeun ngalakukeun pulverization superfine-prosés garing.Sistem jet mill utamanadiwangun ku compressor, tank gudang hawa, tank gudang bahan, jet mill, siklonseparator, kolektor jeung controller otomatis.Nalika sistem diaktipkeun,gas nitrogén bakal dileupaskeun kana sistem pikeun ngajalankeun hawa kaluar nepi ka sakabeh sistemngahontal nilai numerik dibereskeun ku detektor oksigén.Lajeng sistem bakalotomatis ngamimitian alat dahar bahan pikeun kadaharan bahan merata kanaruang panggilingan jet mill.Gas nitrogén anu dikomprés disuntikkeun dina aspeed tinggi kana chamber panggilingan ku cara maké nozzle ultrasonic husus.Ku alatan éta, bahan bakal taneuh ku keur gancangan, impacted natabrakan sababaraha kali di satengahing aliran suntik ultrasonik.Bahan taneuh bakal dibawa bareng jeung upflow ka chamber grading.Aranjeunna teu bisa ngasupkeun kabayang grading sarta bakal swirled deui kana chamber panggilingan pikeun panggilingan salajengna.Biji-bijian anu langkung ipis bakal lebet kana kabayang grading sareng diusir ka pemisah siklon sareng kolektor sedengkeun gas nitrogén bakal balik deui ka compressor, ngalangkungan mana éta bakal dikomprés pikeun didaur ulang.

Fitur

1.Suitable mun pulverize kaduruk, ngabeledug, gampang dioksidasi jeung bahan hygroscopic.

2.Operation mesin ieu dikawasa ku layar toél canggih tur purwakarta pikeun kontrol pinuh-otomatis, Ieu gampang ngadalikeun eusi oksigén.

3.Nitrogen didaur ulang kalawan konsumsi pisan low.Kontrol purity nitrogén leuwih luhur ti 99%.

4.According milik Bahan, Anjeun bisa milih pikeun ngagunakeun ngagiling Jet atawa pulverizer mékanis ultra-rupa.

5.It urang loba dipaké dina Walirang, kobalt, nikel, boron oksida jeung kosmétik hygroscopic saterusna.

6. Timbangan sistem kontrol, precision tinggi, pilihan, stabilitas produk tinggi.

Desain ledakan-bukti pikeun sistem sirkulasi nitrogén pikeun minuhan sarat processing grinding ultra-halus tina bahan oksida kaduruk tur ngabeledug.

Bagan Aliran Sistim Pulverization Protection Nitrogén

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun palanggan. Aya tilu bagian pikeun sadayana sistem: Sistem manufaktur Nitrogén, Sistem komprési Nitrogén, sistem penggilingan anu ditutup.

1
2

Parameter téknis

3

Sampel aplikasi dina widang anu béda

Dilarapkeun dina Ubar (Palanggan Cina)

1

Dilarapkeun dina Walirang

Patali Téknik Case

4

DBF-400 Jeung nempelkeun Keramik jeung PU .kusabab karasa luhur sarta dipaké pikeun industri batré, Sumawona, éta bahan hygroscopic, Ku kituna kami nganggo NPS pikeun grinding bahan ieu.

Pabrik kimia Hongkong, bubuk Poli-Si ngagiling pikeun batré, Hiji sét DBF-400 panyalindungan Nitrogen garis produksi ngagiling Jet, Kapasitas produksi 200kg / h, Ukuran partikel D90: 15μm

1

Pasar urang

produk urang boga pasar alus di sakabeh Cina,

Naon waé Dina industri farmasi, Agrokimia, Bahan Anyar, Batré & Éléktron, Lapisan & Pigmén.

2

Urang ngekspor produk urang ka sakuliah dunya: Amerika, Australia, Afrika jeung Asia Tenggara jeung Nagara Tengah-wétan, kayaning Pakistan, Korea, Vietnam, India, Burma, Kamboja, Indonesia, Malaysia, Singapura, Jepang, Thailand, Mesir, Ukraina, Rusia , jsb.Utamana dina widang pertanian.

3

Ngembangkeun urang

4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami