Wilujeng sumping di situs web kami!

Perlindungan Nitrogén Jet Mill Mill Pikeun Bahan Husus

Pedaran pondok:

Sistem pabrik jet panyalindungan Nitrogén nganggo gas Nitrogén salaku média pikeun panambangan pneumatik pikeun ngalaksanakeun proses garing superfine pulverization.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Protéksi nitrogén sistem pabrik jet -Itu sistem Nitrogén salaku média, dina tekenan positip, ngarengsekeun prosés grinding produk khusus sapertos bahan kaduruk, ngabeledug, gampang dioksidasi sareng bahan hibroskopis .kitu ngahontal tipung bubuk anu béda.

Prinsip Operasional

Sistem pabrik jet panyalindungan Nitrogén nganggo gas Nitrogén salaku média pikeun pneumatik pertambangan pikeun ngalakukeun garing-prosés superfine pulverization. Sistem pabrik jet utamina diwangun ku kompresor, tank panyimpenan hawa, tank panyimpenan bahan, pabrik jet, siklon pamisah, kolektor sareng pengontrol otomatis. Nalika sistem diaktipkeun, gas nitrogén bakal dileupaskeun kana sistem pikeun ngajalankeun hawa kaluar dugi ka sakumna sistem ngahontal nilai numerik anu ditetepkeun ku detéktor oksigén. Maka sistem bakal otomatis mimitian alat tuang bahan pikeun tuang bahanna sacara merata kana ruang panggilingan pabrik jet. Gas nitrogén anu dikomprés disuntik dina a gancang-gancang kana kamar panggilingan ku cara nozéron ultrasonik khusus.  Ku alatan éta, bahan-bahanna bakal digiling ku digancangan, dipangaruhan sareng tabrakan sababaraha kali di tengah aliran suntikan ultrasonik. Bahan-bahan taneuhna badé dibarengan ku aliran ka ruang kelas. Aranjeunna henteu tiasa lebet kana roda grading sareng bakal digulung deui ka kamar panggilingan pikeun panggilingan salajengna. Séréal anu langkung ipis bakal lebet kana roda grading sareng ditiup kana siklon pamisah sareng kolektor sedengkeun gas nitrogén bakal balik kana kompresor, ngalangkungan Mana éta bakal dikomprés pikeun didaur ulang.

Fitur

1. Cocog pikeun ngabubur bahan kaduruk, ngabeledug, gampang dioksidasi sareng bahan hygroscopic.

2. Operasi mesin dikawasa ku layar sentuh canggih sareng PLC pikeun kendali otomatis, Gampang ngendalikeun eusi oksigén.

3. nitrogén didaur ku konsumsi anu handap pisan. Kontrol purity nitrogén langkung luhur tibatan 99%.

4. Numutkeun ka pasipatan Bahan, anjeun tiasa milih nganggo Jet mill atanapi pulverizer mékanik ultra-halus.

5. Éta sacara seueur dianggo di Walirang, Kobalt, nikel, boron oksida sareng kosmétik hygroscopic sajabana.

6. Sistem kontrol beuratna, presisi tinggi, opsional, stabilitas produk tinggi.

Desain ledakan-buktina pikeun sistem sirkulasi nitrogén pikeun minuhan sarat pangolahan grinding ultra-halus tina bahan oksida anu gampang kaduruk sareng ngabeledug.

Bagan Aliran Sistem Pulverisasi Perlindungan Nitrogén

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun palanggan. Aya tilu bagéan pikeun sakumna sistem: Sistem manufaktur nitrogén, sistem komprési Nitrogén, sistem grinding tertutup.

1
2

Parameter téknis

3

Sampel aplikasi dina bidang anu béda

Dilarapkeun dina Obat (konsumén Cina)

1

Dilarapkeun dina Walirang

Kasus Téknik Anu Patali

4

DBF-400 Kalayan némpelkeun Keramik sareng PU. Kusabab karasa luhurna sareng dianggo pikeun industri batré, Sumawona, éta mangrupikeun bahan hibroskopik, Janten urang nganggo NPS pikeun ngagiling matéri ieu.

Pabrik kimia Hongkong, poli-Si bubuk grinding pikeun batré, Hiji set lini produksi pabrik panyalindungan Nitrogén DBF-400, Kapasitas produksi 200kg / jam, Ukuran partikel D90: 15μm

1

Pasar kami

Produk kami gaduh pasar anu saé di Cina,

Naon waé Dina industri farmasi, Agrokimia, Bahan Anyar, Batré & Éléktron, Palapis & Pigmen industri.

2

◆ Kami ngekspor produk kami ka dunya: Amérika, Australia, Afrika sareng Asia Tenggara sareng Nagara Tengah-wétan, sapertos Pakistan, Korea, Vietnam, India, Burma, Kamboja, Indonesia, Malaysia, Singapura, Jepang, Thailand, Mesir, Ukraina, Rusia , jsb. Utamana di Bidang Pertanian. 

3

Ngembang urang

4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami