Wilujeng sumping di situs web kami!

Pabrik aduk baseuh nangtung LSM

Pedaran pondok:

Pabrik campuran LSM nyerep ciri-ciri alat-alat tina grinding, sanding, tower grinding sareng sajabina. Éta ngagaduhan kaunggulan efisiensi tinggi, low noise, kapasitas ngolah ageung sareng operasi sareng perawatan anu merenah.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Fitur

1. Pabrik campuran LSM nyerep ciri-ciri paripolah grinding, sanding, tower grinding sareng sajabina. Éta ngagaduhan kaunggulan efisiensi tinggi, low noise, kapasitas ngolah ageung sareng operasi sareng perawatan anu merenah.

2. Nalika ukuran pakanana 325 bolong, saatos dua kali ngagiling tiasa ngahontal langkung ti -2 Nm m95% (ukuran partikel rata-rata 0,6 μm di handap).

3. anjeun tiasa nangtoskeun grinding, tapi ogé kéngingkeun pulp kaayaan aliran anu hadé.

4. grinding silinder grinding disc ngagunakeun bahan tahan kaén sareng bahan padet tahan kaéntipan tinggi, alat, umur panjang.

5. panggunaan maké média grinding, babandingan ukuran partikel sains, dina prosés grinding, teu aya polusi beusi, henteu mangaruhan kana kaputihan produk.

6.ngagunakeun pabrik ngagiling baseuh tiasa janten operasi anu teras-terasan, leupas tina produk grinding, atanapi tiasa diulang siklus feed kanggo ngarengsekeun dua atanapi langkung produk grinding.

Diagram alur prosés

Prosés ieu kanggo rujukan hungkul sareng tiasa dirarancang numutkeun kapamilikan pelanggan sareng kabutuhan kapasitas.

(1) Hiji set flowchart pabrik Bola Wet

1

(2) Dua sét dina bagan alur séri

(3) Dua sét dina alur aliran paralel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk