Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

Kunshan Qiangdi Grinding Equipment Co., Ltd.. nyaéta perusahaan teknologi tinggi anu aktip dina alat bubuk R&D, manufaktur sareng penjualan. Anu tempatna di lemah cai Jiangnan 一 Youde Road , High 一 Tech Zone, Kunshan City, Provinsi Jiangsu. Kami salawasna tulus ngalayanan konsumén urang. sareng keukeuh kana prinsip "Kualitas Mimiti, Narékahan pikeun inovasi sareng pamekaran" pikeun nyayogikeun solusi umum pikeun palanggan kualitas urang.

Di sagigireun éta, kami parantos ngaluluskeun oténtikasi kualitas perusahaan ISO9001: 2008.

Kami gaduh seueur insinyur panilitian sareng pamekaran téknologi kalayan langkung ti 20 taun pangalaman damel di perusahaan raksasa, Salaku perusahaan swasta, kami ogé ngagaduhan kaunggulan kalenturan dina biaya produksi, Inovasi téknologi, waktos produksi sareng pangiriman, khususna saatos jasa penjualan. Kami ayeuna fokus kana pamekaran sareng produksi alat bubuk bubuk tinggi, produk utama kalebet pabrik jet fluida-ranjang, tipe cakram jet mill mill, jet ultrafine pulverizer, classifier udara, farmasi sareng pabrik-grade jet mill dina syarat GMP / FDA , Péstisida lingkungan cerdas grinding & mixing system sareng sistem ledakan-buktina jet explosion-proof sareng sajabina. sareng kami ogé gampang diajar konsumén supados urang tiasa masihan jasa sareng solusi anu langkung saé.

Kami ngekspor produk kami ka sakumna dunya: Amérika, Éropa, Australia, Afrika sareng Asia Tenggara sareng bagian sanés dunya, sapertos Jérman, Pakistan, Korea, Vietnam, India, Italia, Burma sareng sajabana. Thanks to the trust of our client along with usaha urang, bisnis QiangDi parantos ngembang pisan dina sababaraha taun ka pengker.

Tapi kami henteu pernah ngeureunkeun ngudag kami pikeun kaunggulan sareng kami leres-leres hoyong bagikeun bisnis anu ngajanjikeun ieu sareng sadaya mitra bisnis sacara dobel-menang.

1

Naon anu Urang Laksanakeun?

Kami fokus kana pamekaran sareng produksi alat bubuk bubuk tinggi, produk utami kalebet pabrik jet fluida-ranjang, tipe cakram jet mill mill, jet ultrafine pulverizer, classifier udara, farmasi sareng pabrik-grade jet mill dina syarat GMP / FDA, péstisida lingkungan cerdas grinding & sistem pergaulan sareng sistem pulverizing jet ngabeledug-buktina calakan, sistem lebu Lingkungan sareng Pabrik aduk baseuh nangtung.

Kumaha Urang Kumaha?

Kami salawasna tulus ngalayanan konsumén urang. sareng keukeuh kana prinsip "Kualitas Mimiti, Narékahan pikeun inovasi sareng pamekaran" pikeun nyayogikeun solusi umum pikeun palanggan kualitas urang.