Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Jet Mill WP System–Apply to Agrochemical Field

    Jet Mill WP System – Larapkeun kana Widang Agrokimia

    Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding
  • WP-WDG System–Apply To Agrochemical Field

    Sistem WP-WDG – Larapkeun Pikeun Widang Agrokimia

    Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding, pangaruh
  • Popular type Fluidized-bed Jet Mill

    Jenis populér Fluidized-bed Jet Mill

    Henteu naékna suhu: suhuna moal nambahan sabab bahan na dibolaykeun dina kaayaan kerja ékspansi pneumatik sareng suhu dina rongga panggilingan dijaga normal.
  • GMP FDA Fluidized-bed Jet Mill

    GMP FDA Fluidisasi-ranjang Jet Mill

    Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding
  • Special Use Of Fluidized-bed Jet Mill In High Hardness Materials

    Pamakéan Hébat Pabrik Jet-Fluidized-ranjang Dina Bahan Kasaasan Tinggi

    Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding
  • Battery Industry And Other Chemical Material Use Fluidized-bed Jet Mill

    Industri Batré Sareng Bahan Kimia Sanés Nganggo Fluidized-bed Jet Mill

    Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding
  • Nitrogen Protection Jet Mill System For Special Material

    Perlindungan Nitrogén Jet Mill Mill Pikeun Bahan Husus

    Sistem pabrik jet panyalindungan Nitrogén nganggo gas Nitrogén salaku média pikeun panambangan pneumatik pikeun ngalaksanakeun proses garing superfine pulverization.
  • High Hardness Materials Jet Mill

    Bahan atos Mill Mill

    Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding
  • QDF-400 WP Continuous Production System Of Jet Mill For 400kg

    Sistem Produksi Kontinyu QDF-400 WP Jet Mill Pikeun 400kg

    Mimiti, pakan bahan baku tina feeder - bahan transfer ka 3 m3mixer munggaran pikeun premixing, sareng kolektor lebu bakal ngumpulkeun lebu nalika prosés nyoco, teras 3m3 hopper nyimpen bahan campuran, teras lebet kana pabrik jet pikeun panggilingan