Wilujeng sumping di situs web kami!

Jenis Jinis Disc Type Mill Mill anu populér

Pedaran pondok:

Jinis cakram (Ultrasonik / Pancake) Mill Mill. Prinsip Operasi: Didorong ku hawa anu dikomprés ngalangkungan panyuntik, bahan baku dipercepat janten laju ultrasonik sareng disuntik kana ruang panggilingan dina arah tangensial, tabrakan sareng digiling janten partikel.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Prinsip Operasional

Jinis cakram (Ultrasonik / Pancake) Mill Mill. Prinsip Operasi: Didorong ku hawa anu dikomprés ngalangkungan panyuntik, bahan baku dipercepat janten laju ultrasonik sareng disuntik kana ruang panggilingan dina arah tangensial, tabrakan sareng digiling janten partikel. Ukuran partikel tiasa dikontrol ku nyaluyukeun jero bujur, tekanan panggilingan sareng gancang nyoco bahan. Jinis cakram Jet Mill ngalakukeun performa anu saé pikeun bahan gusi.

Fitur

1. Cocog sareng prosés garing-jenis superfine, speed pangpanjangna pangaruh nepi ka 2.5 Maret sareng normalna 1-10um séréal. Anjeun tiasa ngiling sababaraha kali pikeun ngahontal ukuran produk.

2. Kinerja anu saé pikeun bahan karét, viskositas, karasa sareng serat tanpa aya blok.

3. Henteu naék suhu, cocog pikeun bahan lebur sareng panas-sénsitip rendah.

4. Kaunggulan: disederhanakeun desain, gampang pikeun ngabersihan sareng perawatan, low noise, vibrationless. Alat-alat ieu ngagaduhan kamampuan naksir superfine anu kuat sareng konsumsi énergi anu handap.

5. Éta ngagaduhan pangaruh pulverisasi anu saé pisan kana bahan naon waé, khususna cocog sareng bumbu cina sareng ubar cina.

6. Mesin ieu kompak dina struktur, gampang dioperasikeun, sareng gampang dipasang sareng dibongkar.

7. Keramik rékayasa tahan-tahan, tahan korosi, umur panjang, sareng henteu ngotorkeun bahan.

1

Bagan Aliran Jet Mill Fluidized-bed

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun konsumén.

1
image010

Sistem Kontrol PLC

Sistem ngadopsi kontrol layar toél calakan, operasi gampang sareng kontrol anu akurat.

SKOP APLIKASI

Hal ieu sacara lega dilarapkeun pikeun superfine panggilingan dina bidang sapertos péstisida, smelt kimia sareng industri farmasi. Pikeun karbendazim. topsin resmi, herbisida, gél silika aero, pewarna pigmén sareng kortison.

Modél
Parameter

QDB-120

QDB-300

QDB-400

QDB-600

Kapasitas (kg / h)

0,2 ~ 30

30 ~ 260

80 ~ 450

200 ~ 600

Konsumsi Udara (m / mnt)

2

6

10

20

Tekanan Gawe (Mpa)

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

Diaméter eupan

60 ~ 325

60 ~ 325

60 ~ 325

60 ~ 325

Ukuran Grlnding (um)

0,5 ~ 30

0,5 ~ 30

0,5 ~ 30

0,5 ~ 30

Kakuatan Konsumsi Energi

Kw)

20

55

88

180

1

Conto Aplikasi Parsial

Perkenalan Perusahaan

Kunshan Qiangdi Grinding Equipment Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu kalibet dina alat bubuk R&D, manufaktur sareng penjualan. Anu tempatna di Jiangnan watertown-Youde Road, Zona Teknologi Tinggi, Kota Kunshan, Propinsi Jiangsu. Kami salawasna tulus ngalayanan konsumén urang. sareng keukeuh kana prinsip "Kualitas Mimiti, Narékahan pikeun inovasi sareng pamekaran" pikeun nyayogikeun solusi umum pikeun palanggan kualitas urang.
 Di sagigireun éta, kami parantos ngaluluskeun oténtikasi kualitas perusahaan ISO9001: 2008.
Kami gaduh seueur insinyur panilitian sareng pamekaran téknologi kalayan langkung ti 20 taun pangalaman damel di perusahaan raksasa, Salaku perusahaan swasta, kami ogé ngagaduhan kaunggulan kalenturan dina biaya produksi, Inovasi téknologi, waktos produksi sareng pangiriman, khususna saatos jasa penjualan. Kami ayeuna fokus kana pamekaran sareng produksi alat bubuk bubuk tinggi, produk utama kalebet pabrik jet fluida-ranjang, tipe cakram jet mill mill, jet ultrafine pulverizer, classifier udara, farmasi sareng pabrik-grade jet mill dina syarat GMP / FDA , Péstisida lingkungan cerdas grinding & mixing system sareng sistem ledakan-buktina jet explosion-proof sareng sajabina. sareng kami ogé gampang diajar konsumén supados urang tiasa masihan jasa sareng solusi anu langkung saé.
Kami ngekspor produk kami ka sakumna dunya: Amérika, Éropa, Australia, Afrika sareng Asia Tenggara sareng bagian sanés dunya, sapertos Jérman, Pakistan, Korea, Vietnam, India, Italia, Burma sareng sajabana. Thanks to the trust of our client along with usaha urang, bisnis QiangDi parantos ngembang pisan dina sababaraha taun ka pengker.
Tapi kami henteu pernah ngeureunkeun ngudag kami pikeun kaunggulan sareng kami leres-leres hoyong bagikeun bisnis anu ngajanjikeun ieu sareng sadaya mitra bisnis sacara dobel-menang.

Kualifikasi Perusahaan

Poto paméran

35

Kauntungan urang

1. Janten leyuran optimal sareng tata perenah numutkeun bahan baku klien sareng paménta kapasitas.
2. Ngadamel pemesanan pikeun kiriman ti pabrik Kunshan Qiangdi ka pabrik klien.
3. Nyayogikeun pamasangan sareng komisioning, latihan dina situs pikeun palanggan.
4. Nyayogikeun manual Inggris pikeun mesin garis lengkep ka klien.
5. Peralatan garansi sareng layanan purna jual saumur hirup.
6. Kami tiasa nguji bahan anjeun dina alat-alat kami gratis.

Service kami

Pra-jasa:
Kalakuan salaku panaséhat anu saé sareng asistén palanggan pikeun ngamungkinkeun aranjeunna janten pengayaan anu beunghar sareng berehan dina investasi aranjeunna.
1. Ngenalkeun produk ka konsumén sacara jéntré, ngajawab patarosan anu diangkat ku palanggan kalayan ati-ati;
2. Ngadamel rencana pikeun pilihan numutkeun kabutuhan sareng sarat khusus pangguna dina séktor anu béda;
3. Pangrojong uji coba sampel.
4. Tingali Pabrik kami.

Jasa diobral:
1. Mastikeun produk kalayan kualitas luhur sareng pre-commissioning sateuacan pangiriman;

2. Nganteurkeun kana waktosna;
3. Nyayogikeun set lengkep dokumén sakumaha sarat konsumén.

Jasa saatos-diobral:

Nyayogikeun jasa anu merhatoskeun pikeun ngirangan kahariwang klien.
1. Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri.
2. Nyayogikeun jaminan 12 bulan saatos barang sumping.
3. Ngabantosan klien pikeun nyiapkeun skéma konstruksi anu munggaran;
4. Masang sareng debug alat-alatna;
5. Ngalatih operator lini munggaran;
6. Nalungtik pakakasna;
7. Laksanakeun inisiatif pikeun ngaleungitkeun masalah anu gancang;
8. Nyayogikeun dukungan téknis;
9. Ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng ramah.

FAQ

1.Q: Kumaha kuring tiasa percanten kana kualitas anjeun?
Waleran:
1). Sadaya mesin tiasa diuji sacara suksés di bengkel QiangDi sateuacan kintun.
2). Kami nyayogikeun garansi sataun pikeun sadaya alat sareng layanan purna jual saumur hirup.
3). Urang tiasa nguji bahan anjeun dina alat-alat kami sateuacan nempatkeun urutan, pikeun mastikeun peralatan kami cocog pikeun proyek anjeun.
4). Insinyur kami bakal angkat ka pabrik anjeun pikeun masang sareng debug alat-alatna, aranjeunna moal balik dugi peralatan ieu tiasa ngahasilkeun produk anu mumpuni.

2. Q: Naon kaunggulan anjeun ngabandingkeun sareng pemasok sanés?
Waleran:
1). Insinyur profesional kami tiasa ngadamel solusi anu paling cocog dumasar kana jinis bahan baku anjeun, kapasitas sareng kabutuhan anu sanés.
2). Qiangdi gaduh seueur insinyur riset sareng pamekaran téknologi kalayan langkung ti 20 taun pangalaman, kamampuan R&D urang kuat pisan, éta tiasa ngembangkeun 5-10 téknologi énggal unggal taun.
3). Kami gaduh seueur nasabah raksasa dina Agrochemical, Bahan Anyar, Widang Farmasi di panjuru dunya ,.

3. Q: Naon jasa urang tiasa nyayogikeun pikeun instalasi mesin sareng uji coba? Naon kabijakan jaminan urang?
Ngajawab: Kami ngirimkeun insinyur ka situs proyek klien 'sareng nawiskeun instruksi téknis sareng pengawasan dina waktos instalasi mesin, komisi sareng uji coba. Kami nawiskeun garansi 12 bulan saatos dipasang atanapi 18 bulan saatos pangiriman.
- Kami nawiskeun jasa saumur hirup pikeun produk mesin kami saatos pangiriman, sareng bakal nuturkeun status mesin sareng klien kami saatos pamasangan mesin suksés di pabrik klien kami.

4. Q: Kumaha ngalatih staf kami ngeunaan operasi sareng perawatan?
Jawaban: Kami bakal nyayogikeun unggal gambar instruksional téknis anu lengkep pikeun ngajarkeun aranjeunna pikeun operasi sareng perawatan. Salaku tambahan, insinyur urang pikeun majelis panduan bakal ngajarkeun staf anjeun dina situs.

5. Q: Naon istilah kiriman anjeun nawiskeun?
Walon: Urang tiasa nawiskeun FOB, CIF, CFR jsb dumasar kana pamundut anjeun.

6. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun candak?
Ngajawab: T / T, LC dina titingalian jsb.

7. Dimana perusahaan anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?
Jawaban: Perusahaan urang perenahna di kota Kunshan, Propinsi Jiangsu, Cina, éta kota anu paling caket ka Shanghai. Anjeun tiasa ngapung ka bandara Shanghai langsung. Kami tiasa ngajemput anjeun di bandara atanapi stasiun karéta jsb.

Taros Kami

5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk