Wilujeng sumping di situs web kami!

Jet Mill WP System – Larapkeun kana Widang Agrokimia

Pedaran pondok:

Pabrik Jet Fluidized-bed saleresna mangrupikeun alat anu ngagunakeun aliran hawa gancang pikeun ngalakukeun tipe-garing superfine pulverizing. Didorong ku hawa anu dikomprés, bahan baku dipercepat dugi ka pameuntasan opat nozél pikeun dipangaruhan sareng digiling ku hawa anu ngalir ka luhur ka zona grinding


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pabrik Jet-Fluidized-bed mangrupikeun alat sapertos Bahan anu dieusian kana mesin utama ku feeder dosis, bahan bubuk asup kana area klasifikasi, aranjeunna saling mangaruhan dina ruang grinding ku aksi gaya sentrifugal tina kecepatan tinggi puteran klasifikasi puteran sareng centripetal tina kipas draf, bubuk mumpuni dikumpulkeun ku siklon sareng saring kantong, bubuk anu ageung teras-terasan digiling.

Prosés operasional sareng léngkahna

Mimiti, pakan bahan baku tina feeder - bahan mindahkeun kana 3 m munggaran3mixer pikeun premixing, sareng kolektor lebu bakal ngumpulkeun lebu nalika prosés tuang, teras 3m kadua3toko bahan campuran campuran, teras lebetkeun kana pabrik jet pikeun panggilingan, ukuran partikel kaluaran tiasa disaluyukeun ku nyaluyukeun laju puteran anu béda tina roda pengelas ,. Saatos panggilingan, bahan bakal ngalih ka siklon ngaliwatan kakuatan centripetal tina kipas kipas sareng debu kolektor di luhur 4m munggaran3 adun, teras mindahkeun kana 4m kadua3 mixer kanggo pergaulan sateuacan bungkus atanapi ngalih ka sistem WDG.

Sistem Kontrol PLC

Sistem ngadopsi kontrol layar toél calakan, operasi gampang sareng kontrol anu akurat.

Jet Mill System - Larapkeun kana skéma aliran Agrochemical

 Sistem WP mangrupikeun kombinasi sampurna téknologi pabrik jet, téknologi campuran sareng téknologi kontrol calakan. anu mangrupikeun produk anu nyugemakeun pikeun péstisida pikeun multi-campuran sareng remix, Samentawis éta, éta nyumponan pamundut lingkungan anu teu aya lebu salami prosés.

Kami gaduh langkung ti 10 bakat téknis anu parantos kalibet dina desain sistem langkung ti 20 taun dina industri bubuk sareng gaduh pangalaman anu euyeub dina ngabodaskeun, pergaulan, pangeringan, pelletizing, bungkus, sareng bubuk pangiriman. dina jalur produksi WP Agrochemical WP / WDG, Urang tiasa ngarancang diagram alur numutkeun sarat klien pikeun minuhan sarat naksir pelanggan pikeun sababaraha bahan.

Bagan aliran Fluidized-bed Jet Mill WP Line

4
5

Karakteristik kinerja

1. prosés panggilingan nyaéta nerapkeun prinsip digawé pabrik anu di-fluidized-bed jet kalayan épisiénsi anu luhur, sareng distribusi ukuran partikelna seragam.

2. prosés tuang nyaéta ku transportasi udara dikurangan tekanan, béak ditambihkeun kanggo nyegah pembuahan debu.

3. Duanana prosés pergaulan anu munggaran sareng terakhir nyaéta nerapkeun mixer sekrup ganda atanapi blénder pita spiral horizontal anu mastikeun yén pergaulanna cekap sareng simétris.

4. outlet produk tiasa langsung nyambung kana mesin pengepakan otomatis.

5. Sakabeh sistem dikawasa ku kadali PLC jauh. Operasi sareng perawatan anu merenah, operasi alat otomatis.

6. Konsumsi énergi rendah: éta tiasa ngahémat énergi 30% ~ 40% dibandingkeun sareng pulverizers pneumatik hawa anu sanés.

7. Éta lumaku pikeun naksir bahan babandingan campuran tinggi sesah pikeun naksir sareng bahan kentel.

Kaunggulan pikeun aliran-skéma Béda

A. Modél anu teras-terasanDilarapkeun pikeun produksi masal (produk QDF-400 Disarankeun pikeun industri agrokimia)

1

Kaunggulan:

1. Sambungan garis pipis antara kolektor debu sareng outlet produk réngsé nyegah lebu kaluar, teu sadar aya bungkus debu sareng kontaminasi.

2. Twin screw mixer gaduh pengaduk panjang sareng desain sekrup, anu ngajaga bahan-bahan anu lengkep tina bérés di handapeun aksi révolusi sareng rotasi.

B. Modél kontinyu, Dilarapkeun pikeun produksi masal (QDF-400 Desain pita campuran pita horisontal)

2

Kaunggulan:

1. Hopper bahan baku gaduh desain rod pergaulan, sareng sekrupna cekap panjang dugi ka handapna supados bahan tetep lancar.

2. Kauntungan mixer pita spiral horisontal: Éta langkung merenah pikeun ngadamel produk tangtu anu kedah nambihan bahan kimia adjuvant atanapi bahan kimia sanés dina produk réngsé. Sareng pergaulanna langkung saé sareng langkung akurat tibatan mixer sekrup kembar. jangkungna awakna langkung handap tibatan Twin mixer, gampang dipasang.

C. Modél kontinyu , Dilarapkeun pikeun produksi masal (QDF-600 Kembar desain mixer sekrup)

3

Kaunggulan:

Boh prosés pergaulan anu kahiji sareng anu pamungkas nyaéta nerapkeun agitator sekrup ganda anu mastikeun yén pergaulanna cekap sareng simetris. Desain kerucut ngajaga bahan na ngalir ka handap lancar.

D. Modél saderhana, Dilarapkeun pikeun produksi batch (modeu tuangeun QDF-400 Luhur)

4

Kauntungannana: SEPARATOR Siklon sareng kolektor Debu: Tambahkeun méteran geter kana bagian kerucut pikeun ngahindarkeun akumulasi matéri.

E. Modél anu disederhanakeun, Dilarapkeun pikeun produksi batch (modeu dahar QDF-400 Handap)

5

Kauntungannana: SEPARATOR Siklon: Tambihan hiji deui siklon pamisah saatos tuang pikeun bubarkeun arah aliran bahan baku sareng hindarkeun akumulasi matéri.

1

Kasus Téknik Anu Patali

2

Pabrik Pertanian Pakistan, Péstisida sareng Herbisida bubuk grinding, Hiji sét QDF-400 WP jalur produksi kontinyu, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 45μm

3

Pabrik Pertanian Burma, Péstisida sareng Herbisida bubuk grinding, Hiji sét QDF-400 WP disederhanakeun jalur produksi, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 30μm

5

Pabrik Pertanian Pakistan, Péstisida sareng Herbisida bubuk grinding, Hiji sét QDF-400 WP jalur produksi kontinyu, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 45μm

4

Pabrik Pertanian Mesir, Péstisida sareng Hérbalis bubuk bubuk, Salah sahiji jalur produksi kontinyu QDF-400 WP, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 20μm

Conto Aplikasi Parsial

6

Poto Pameran

Kauntungan urang

1. Janten leyuran optimal sareng tata perenah numutkeun bahan baku klien sareng paménta kapasitas.
2. Ngadamel pemesanan pikeun kiriman ti pabrik Kunshan Qiangdi ka pabrik klien.
3. Nyayogikeun pamasangan sareng komisioning, latihan dina situs pikeun palanggan.
4. Nyayogikeun manual Inggris pikeun mesin garis lengkep ka klien.
5. Peralatan garansi sareng layanan purna jual saumur hirup.
6. Kami tiasa nguji bahan anjeun dina alat-alat kami gratis.

Service kami

Pra-jasa:
Kalakuan salaku panaséhat anu saé sareng asistén palanggan pikeun ngamungkinkeun aranjeunna janten pengayaan anu beunghar sareng berehan dina investasi aranjeunna.
1. Ngenalkeun produk ka konsumén sacara jéntré, ngajawab patarosan anu diangkat ku palanggan kalayan ati-ati;
2. Ngadamel rencana pikeun pilihan numutkeun kabutuhan sareng sarat khusus pangguna dina séktor anu béda;
3. Pangrojong uji coba sampel.
4. Tingali Pabrik kami.

Jasa diobral:
1. Mastikeun produk kalayan kualitas luhur sareng pre-commissioning sateuacan pangiriman;

2. Nganteurkeun kana waktosna;
3. Nyayogikeun set lengkep dokumén sakumaha sarat konsumén.

Jasa saatos-diobral:
Nyayogikeun jasa anu merhatoskeun pikeun ngirangan kahariwang klien.
1. Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri.
2. Nyayogikeun jaminan 12 bulan saatos barang sumping.
3. Ngabantosan klien pikeun nyiapkeun skéma konstruksi anu munggaran;
4. Masang sareng debug alat-alatna;
5. Ngalatih operator lini munggaran;
6. Nalungtik pakakasna;
7. Laksanakeun inisiatif pikeun ngaleungitkeun masalah anu gancang;
8. Nyayogikeun dukungan téknis;
9. Ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng ramah.

FAQ

1.Q: Kumaha kuring tiasa percanten kana kualitas anjeun?
Waleran: 
1). Sadaya mesin tiasa diuji sacara suksés di bengkel QiangDi sateuacan kintun. 
2). Kami nyayogikeun garansi sataun pikeun sadaya alat sareng layanan purna jual saumur hirup.
3). Urang tiasa nguji bahan anjeun dina alat-alat kami sateuacan nempatkeun urutan, pikeun mastikeun peralatan kami cocog pikeun proyek anjeun.
4). Insinyur kami bakal angkat ka pabrik anjeun pikeun masang sareng debug alat-alatna, aranjeunna moal balik dugi peralatan ieu tiasa ngahasilkeun produk anu mumpuni.

2. Q: Naon kaunggulan anjeun ngabandingkeun sareng pemasok sanés?
Waleran: 
1). Insinyur profesional kami tiasa ngadamel solusi anu paling cocog dumasar kana jinis bahan baku anjeun, kapasitas sareng kabutuhan anu sanés.
2). Qiangdi gaduh seueur insinyur riset sareng pamekaran téknologi kalayan langkung ti 20 taun pangalaman, kamampuan R&D urang kuat pisan, éta tiasa ngembangkeun 5-10 téknologi énggal unggal taun.
3). Kami gaduh seueur nasabah raksasa dina Agrochemical, Bahan Anyar, Widang Farmasi di panjuru dunya ,.

3. Q: Naon jasa urang tiasa nyayogikeun pikeun instalasi mesin sareng uji coba? Naon kabijakan jaminan urang?
Waleran: Kami ngirimkeun insinyur kana situs proyék klien 'sareng nawiskeun instruksi téknis sareng pengawasan dina waktos instalasi mesin, komisi sareng uji coba. Kami nawiskeun garansi 12 bulan saatos dipasang atanapi 18 bulan saatos pangiriman.
- Kami nawiskeun jasa saumur hirup pikeun produk mesin kami saatos pangiriman, sareng bakal nuturkeun status mesin sareng klien kami saatos pamasangan mesin suksés di pabrik klien kami.

4. Q: Kumaha ngalatih staf kami ngeunaan operasi sareng perawatan?
Waleran: Kami bakal nyayogikeun unggal gambar instruksional téknis lengkep pikeun ngajarkeun aranjeunna pikeun operasi sareng perawatan. Salaku tambahan, insinyur urang pikeun majelis panduan bakal ngajarkeun staf anjeun dina situs.

5. Q: Naon istilah kiriman anjeun nawiskeun?
Waleran: Urang tiasa nawiskeun FOB, CIF, CFR jsb dumasar kana pamundut anjeun.

6. Q: Naon istilah pembayaran anu anjeun candak?
Waleran: T / T, LC dina titingalian jsb.

7. Dimana perusahaan anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?
Waleran: Perusahaan urang perenahna di kota Kunshan, Propinsi Jiangsu, Cina, éta kota anu paling caket ka Shanghai. Anjeun tiasa ngapung ka bandara Shanghai langsung. Kami tiasa ngajemput anjeun di bandara atanapi stasiun karéta jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami