Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Lab-pamakéan Fluidized-ranjang Jet Mill Pikeun 1-10kg Kapasitas

Katerangan pondok:

Jet Mill dipaké di Lab, anu prinsipna dumasar kana prinsip ranjang fluidized Jet Mill nyaéta alat saperti ngagunakeun aliran hawa-speed tinggi pikeun ngalakukeun pulverizing superfine tipe garing.Séréal digancangan dina aliran hawa-speed tinggi.


Rincian produk

Video

Tag produk

Panjelasan Produk

Gambar struktur mesin utama jet mill

Prinsip Operasi

Jet Mill dipaké di Lab, anu prinsipna dumasar kana prinsip ranjang fluidized Jet Mill nyaéta alat saperti ngagunakeun aliran hawa-speed tinggi pikeun ngalakukeun pulverizing superfine tipe garing.Séréal digancangan dina aliran hawa-speed tinggi.
Bahan-bahanna bakal digiling ku gancangan ditumbuk sareng tabrakan sababaraha kali di tengah-tengah aliran hawa anu gancang.Bahan pulverized dipisahkeun ku kabayang grading jeung partikel diperlukeun anu dipisahkeun lajeng dikumpulkeun ku Siklon Separator jeung Kolektor, Bahan coarser dikirim deui ka chamber panggilingan pikeun pulverizing salajengna dugi aranjeunna ngahontal ukuran diperlukeun.

Fitur

Kalawan-CE-sertipikat-Industri-ngarah-jet-mill1

1.Mainly pikeun paménta kapasitas Low, 0. 5-10kg / h, pas bisa dipaké dina Lab.

Unit 2.The dirancang salaku struktur internal kompak pikeun ngalakukeun panggilingan circuit katutup.

3.No naékna suhu, noise Unit low, euweuh impurity, runtah low salila panggilingan.

4.Diménsi leutik, bentukna kompak, pas dipaké dina Lab.Sistim nu adopts kontrol layar toél calakan, operasi gampang jeung kontrol akurat.

5.With bukti hawa alus, mastikeun lingkungan beresih.Operasi merenah tur pamaliharaan, operasi parabot otomatis.

6. wengkuan grading lega:fineness crushing bahan bisa diatur ngaliwatan nyaluyukeun speed rotasi tina roda grading jeung sistem.Sacara umum, bisa ngahontal d = 2 ~ 15μm

7. Konsumsi énergi low:Bisa ngahemat 30% ~ 40% énergi dibandingkeun jeung pulverizers pneumatic hawa lianna.

8.Low maké: Kusabab pangaruh crushing disababkeun ku dampak jeung tabrakan partikel, partikel-speed tinggi jarang nabrak témbok.Ieu lumaku pikeun crushing bahan handap Skala Moh urang 9.

RUANG APLIKASI

Hal ieu loba dilarapkeun ka superfine pulverizing pikeun bijih nonmetallic, metallurgy kimiawi, ubar barat, ubar tradisional Cina, kimia pertanian jeung keramik, pas dipaké dina Lab.

1

Bagan aliran Fluidized-ranjang Jet Mill

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun konsumén.

2

Mesin Rincian desain
1. Struktur basajan, kalawan liang cuci, gampang pikeun ngabersihan

2. Motor jeung cap pikeun nyegah intake bubuk

3. Struktur kompak: jajahan lahan leutik

3
2
1
4

Jasa Kami

Pra-layanan:
Tumindak salaku panaséhat anu saé sareng asistén klien pikeun ngaktifkeun aranjeunna janten beunghar sareng berehan dina investasina.

1. Ngenalkeun produk ka konsumén sacara rinci, jawab patarosan anu diangkat ku palanggan sacara saksama;
2. Jieun rencana pikeun pilihan nurutkeun pangabutuh jeung sarat husus pamaké di séktor béda;
3. rojongan nguji sampel.
4. Tingali Pabrik kami.

Pamastian kualitas
1. Strictly conforming kana sistem manajemen kualitas ISO9001-2000;
2. kontrol ketat ti inspeksi purchasing, inspeksi prosés pikeun proofing final;
3. Ngadegkeun sababaraha departemén QC pikeun ngaéksekusi peraturan kadali kualitas;
4. Conto kadali kualitas lengkep:
(1) Lengkep file pikeun kadali kualitas sareng eupan balik kualitas;
(2) pamariksaan ketat pikeun komponén pabrik grinding urang, pikeun assure produk bébas tina karuksakan sarta ulah aya.
karat-didahar jeung cet peeling kaluar engké.
(3) Ngan komponén mumpuni bakal dirakit sarta total parabot kudu inspected lengkep saméméh dijual.

Rojongan Tech
Saatos konfirmasi penjualan, kami bakal nawiskeun jasa téknis di handap ieu:
1. Desain pikeun aliran garis produksi anjeun sarta perenah parabot, haratis;
2. Nyadiakeun gambar yayasan tina pabrik grinding customer- maréntahkeun sarta gambar bagian patali, jsb;
3. Parameter teknis pakakas periferal bakal disadiakeun;
4. Saran téknis bébas dina nyaluyukeun tata perenah sareng aplikasi;
5. Ngaronjatkeun alat (palanggan kedah mayar biaya);

Saatos Dijual Service
1. Urang bakal ngirim teknisi kami ka loka pikeun guiding parabot instalasi tur commissioning.
2. Salila instalasi tur commissioning, kami nawiskeun jasa latihan operator.
3. Tanggal jaminan kualitas nyaéta sataun sanggeus commissioning.Sareng saatos éta, kami bakal ngumpulkeun biaya upami nyayogikeun perbaikan pikeun alat anjeun.
4. Pangropéa pikeun gagalna alat-alat anu disababkeun ku penanganan anu teu leres (biaya anu pas bakal dikumpulkeun).
5. Urang nawiskeun komponén kalawan harga nguntungkeun sarta pangropéa perdurable.
6. Mun repairing parabot diperlukeun sanggeus tanggal jaminan kualitas geus kadaluwarsa, urang bakal ngumpulkeun biaya pangropéa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami