Wilujeng sumping di situs web kami!

Pabrik Lab-Fluidized-bed Jet Mill Pikeun Kapasitas 1-10kg

Pedaran pondok:

Pabrik Jet anu dianggo di Lab, anu prinsipna dumasar kana prinsip ranjang anu cairan Jet Mill mangrupikeun alat sapertos ngagunakeun aliran udara gancang-gancang pikeun ngalakukeun anu super-garing super-pulverizing. Séréalna dipercepat dina aliran udara gancang-gancang.


Detil Produk

Pidéo

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Gambar struktur mesin utama pabrik Mill

Prinsip Operasional

Pabrik Jet anu dianggo di Lab, anu prinsipna dumasar kana prinsip ranjang anu cairan Jet Mill mangrupikeun alat sapertos ngagunakeun aliran udara gancang-gancang pikeun ngalakukeun anu super-garing super-pulverizing. Séréalna dipercepat dina aliran udara gancang-gancang.
Bahan-bahanna bakal digiling ku digancangan dirempak sareng ditabrak sababaraha kali di tengah aliran udara gancang. Bahan-bahan pulver dipisahkeun ku roda grading sareng partikel-partikel anu diperyogikeun dipisahkeun teras dikoléksi ku Siklon Separator sareng Kolektor, Bahan anu langkung kasar dikirimkeun deui ka kamar panggilingan pikeun langkung dibéréskeun dugi ka ngahontal ukuran anu diperyogikeun.

Fitur

With-CE-certificate-Industry-leading-jet-mill1

1. Utamana pikeun paménta kapasitas Rendah, 0. 5-10kg / jam, pas dianggo di Lab.

2. Unit dirancang salaku struktur internal kompak pikeun ngalakukeun panggilingan sirkuit katutup.

3. Henteu naékna suhu, noise unit rendah, teu aya kabersihan, limbah rendah nalika panggilingan.

4. Diménsi leutik, bentukna kompak, pas pikeun dianggo di Lab. Sistem ngadopsi kontrol layar toél calakan, operasi gampang sareng kontrol anu akurat.

5. Kalayan bukti hawa anu saé, mastikeun lingkungan anu bersih. Operasi sareng perawatan anu merenah, operasi alat otomatis.

6. Wengkuan grading lega:fineness naksir tina bahan tiasa diatur ngaliwatan nyaluyukeun laju rotasi tina roda grading sareng sistem. Umumna, éta tiasa ngahontal d = 2 ~ 15μm

7. Konsumsi énergi rendah:Éta tiasa ngahémat énergi 30% ~ 40% dibandingkeun sareng pulverizers pneumatik hawa anu sanés.

8. Pakéan lemah: Kusabab pangaruh naksir disababkeun ku tabrakan sareng tabrakan partikel, partikel gancang-gancang jarang na témbok. Éta lumaku pikeun naksir bahan di handap Moh's Scale 9.

LAMPIRAN APLIKATON

Hal ieu sacara umum dilarapkeun pikeun ngadalikeun pulverizing pikeun bijih non-logam, metalurgi kimia, ubar barat, ubar tradisional Tionghoa, kimia tatanén sareng keramik, pas dianggo di Lab.

1

Bagan aliran Jet Fluidized-bed Mill Mill

Bagan aliran nyaéta pamrosésan panggilingan standar, sareng tiasa disaluyukeun pikeun konsumén.

2

Desain Rinci Mesin
1. Struktur saderhana, kalayan liang cuci, gampang dibersihkeun

2. Motor nganggo cap kanggo nyingkahan bubuk

3. Struktur kompak: pendudukan bumi leutik

3
2
1
4

Service kami

Pra-jasa:
Kalakuan salaku panaséhat anu saé sareng asistén palanggan pikeun ngamungkinkeun aranjeunna janten pengayaan anu beunghar sareng berehan dina investasi aranjeunna.

1. Ngenalkeun produk ka konsumén sacara jéntré, ngajawab patarosan anu diangkat ku palanggan kalayan ati-ati;
2. Ngadamel rencana pikeun pilihan numutkeun kabutuhan sareng sarat khusus pangguna dina séktor anu béda;
3. Pangrojong uji coba sampel.
4. Tingali Pabrik kami.

Pamastian kualitas
1. Sacara ketat sasuai sareng sistem manajemen kualitas ISO9001-2000; 
2. Kontrol ketat tina pameseran pamayaran, pamariksaan prosés dugi ka pamastian akhir; 
3. Ngadegkeun sababaraha departemén QC pikeun ngajalankeun peraturan pangendalian kualitas; 
4. Conto kontrol kualitas anu lengkep: 
(1) file lengkep pikeun control kualitas sareng eupan balik kualitas; 
(2) Pamariksaan ketat pikeun komponén pabrik giling kami, pikeun mastikeun produk bebas tina karusakan sareng hindaran 
karat-didahar sareng cet mesék engké dina. 
(3) Ngan komponén mumpuni anu bakal dipasang sareng total alat kedah dititénan sadayana sateuacan diical.

Pangrojong Tech
Kana konfirmasi penjualan, kami bakal nawiskeun jasa téknis ieu:
1. Desain pikeun aliran produksi anjeun sareng perenah peralatan, gratis;
2. Nyayogikeun gambar pondasi pabrik-pabrik grinding sareng gambar bagian-bagian anu aya hubunganana, jsb;
3. Parameter téknis pakakas periferal bakal disayogikeun;
4. Saran teknis gratis pikeun nyaluyukeun tata ruang sareng aplikasi;
5. Ngaronjatkeun alat (palanggan kedah mayar biaya);

Saatos Penjualan Service
1. Kami bakal ngirim teknisi kami kana situs pikeun panduan pamasangan peralatan sareng komisi.
2. Salami instalasi sareng komisioning, kami nawiskeun jasa latihan operator.
3. Tanggal jaminan kualitas sataun saatos ngerjakeun komisi. Sareng saatos éta, kami bakal ngumpulkeun biaya upami nyayogikeun alat-alat anjeun.
4. Pangropéa pikeun kagagalan pakakas anu disababkeun ku penanganan anu teu leres (biaya anu saluyu bakal dikumpulkeun).
5. Kami nawiskeun komponénna kalayan harga anu nguntungkeun sareng perawatan perdurable.
6. Upami ngalereskeun peralatan diperyogikeun saatos tanggal jaminan kualitas kadaluarsana, kami bakal ngumpulkeun biaya perawatan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami