Wilujeng sumping di situs web kami!
  • Popular Type Disc Type Jet Mill

    Jenis Jinis Disc Type Mill Mill anu populér

    Jinis cakram (Ultrasonik / Pancake) Mill Mill. Prinsip Operasi: Didorong ku hawa anu dikomprés ngalangkungan panyuntik, bahan baku dipercepat janten laju ultrasonik sareng disuntik kana ruang panggilingan dina arah tangensial, tabrakan sareng digiling janten partikel.