Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Pangiriman pikeun Konsumén Bahan Kimia Fluorine dina Industri Kimia Halus

Dua sét QDF-600 pikeun palanggan Shangxi PVDF & hiji sét QDF-600 pikeun palanggan Ningxia PVDF.

Bahan PVDF nyaeta lighth kalawan liquidity goréng jeung gampang dibangkitkeun listrik statik salila prosés grinding, nu bisa kalayan gampang adsorbed dina alat-alat jeung ngabalukarkeun sumbatan, Simkuring gaduh sababaraha taun pangalaman dina industri crushing bahan kimia fluorine sarta bisa ngajawab masalah Anjeun meureun.The syarat fineness: D90 1,97 microns, D100 6 microns, sarta fineness scraper nyaeta 25 microns.Ieu mangrupikeun syarat anu tiasa dicumponan & diurus kalayan saé di Qiangdi. anjeun tiasa percanten ka kami.

微信图片_20231108144933
111111
微信图片_20231108081551(1)(1)
122
微信图片_20231108081542(1)(1)
99

waktos pos: Nov-08-2023