Wilujeng sumping di situs web kami!

Pangiriman QDF-600 set lengkep sistem pabrik Jet - tambahkeun dorongan pikeun pamekaran industri graphene!

Hawa garing, Hari Nasional caket, sistem pabrik mesin jet khusus QDF - 600 aya dina pangiriman., Anu dianggo dina industri alat-alat naksir aliran udara graphene, aplikasi tina alat-alat ieu bakal ngabantosan bubuk graphene pikeun kehalusan mikro-nano salajengna, pikeun jenis bahan ieu kalayan langkung seueur fungsi sareng aplikasi, ningkatkeun langkung seueur rohangan pikeun pamekaran industri anu sanés, sains sareng téknologi mangrupikeun produktivitas anu munggaran, pamekaran sains sareng téknologi gancang mangaruhan pamekaran ékonomi global, ogé ngajantenkeun kahirupan masarakat tibalik, pamekaran sareng panerapan matérial dasar mangrupikeun dasar pikeun kamekaran élmu sareng téknologi, perusahaan anu kuat bakal terus ngalakukeun anu pangsaéna di pikahareupeun, pikeun masihan kakuatan pikeun pondasi bahan kana arah pangembangan mikro sareng nano, pikeun nyiapkeun pondasi anu kuat pikeun peremajaan bangsa Cina anu hébat! (Gambar ieu mangrupikeun gambar pangiriman anu saleresna)


Pos waktos: Dec-21-2020